X-CALIBRE 600W 80 PLUS XCP-A600 İle RX 570 Performansı

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar PSU dün format attığımdan beri bilgisayar masaüstündeyken bilgisayarın açılış sesi geliyor bir andan PSU'dan sık sık olmuyor bu olay ara sıra ama yinede moral bozmaya yetiyor. Format atmamın sebebi sistem geri yükleme yaparken bir hata oluştu mavi ekran yedim kişisel bir sorunla karşılaştı dedi ve bilgisayar açılmasına rağmen sürekli bu hata geldi, bende format ile çözdüm bu sorunu. Bu Format olayından beri PSU'dan ara sıra masaüstündeyken bilgisayar açık durumda iken bilgisayarın açılış sesi geliyor 1-2 saniye açılışta da zaten şiddetli bir ses çıkıyor denilebilir o ses geliyor arada PSU'dan. Sorum ise şu acaba PSU'nun kaldırmadığı bir şey mi? RX 570 takarsam PSU iyice kafayı yer mi? PSU sistem alındığından beri birkere olsun temizlenmedi. Sistem ise 2016'nın Mart ayında toplandı. Şimdiden teşekkürler. @Recep Baltaş sizde bakarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Aynı psu'yu rx 580 ile kullanıyorum ve daha önce gtx 980 ile beraber kullandım, gücü yeterli ancak aldıktan 2-3 ay sonra fanı bozuldu ve ses yapmaya başladı. Kendim başka bir fan takarak sorunu çözdüm. Eğer garantisi yoksa psu'yu bir temizle derim.

Aynı psu'yu rx 580 ile kullanıyorum ve daha önce gtx 980 ile beraber kullandım, gücü yeterli ancak aldıktan 2-3 ay sonra fanı bozuldu ve ses yapmaya başladı. Kendim başka bir fan takarak sorunu çözdüm. Eğer garantisi yoksa psu'yu bir temizle derim.
Cumartesi iyice bir temizleyeceğim fanını felan hava verip. Ama bilgisayar çalışır durumdayken PSU'dan güç sesi gelince bilgisayar yenilen açılıyormuş gibi hoş olmadı sizde öyle birşey oldu mu?

Bende oyun oynarken veya işlemci kullanımı yüksekken fan aşırı ses yapıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir ses.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı