Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W PSU iyi midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası "FanBoy" dolmuş konu kilitlenebilir. @MF
Desteklemediğiniz bir ürünü başkası destekliyor diye o kişi hemen"Fanboy" olunmuyor. Kusura bakmayın ama konu sahibi değilsiniz. Konunun kapanacağına da karar verme gibi bir yetkiniz yok. O yüzden biraz faşistliği bırakıp yorum atarsanız daha iyi bir konuşma olur. Veya yukarıda "Konu İzlemesini Durdur" butonu var ona da basabilirsiniz.

Açıkcası Bu Marka Psu'ları ben çöp olarak nitelendiriyorum, çünkü hiç bir yerde incelemesi yok incelemesi olmadığı için, bileşen kalitesi belirsiz sırf 80 plus diye ben tercih etmem, Alırsanız da niye aldınız demem.

Tavsiyem;
Bütçeniz Kısıtlı ise;

Seasonic S12II-620 80Plus Bronze Sertifikalı 620W Güç Kaynağı

İnceleme 1: Introduction - Seasonic M12II-620 Power Supply Review

İnceleme 2:Seasonic S12 II Bronze 520W Review

520 Watt'lık Modelin İncelemesi, yani bu incelemeyi 620 Watt'lık modelin incemelesi olarak da baz alabiliriz.
Bütçe kısıtlı, seasonic kalitesi tartışılmaz ancak önerdiğin güç kaynağı 250 liranın üstünde. Başlıktaki güç kaynağından arkadaşın bütçesini az çok tahmin etmen lazım. Ayrıca bu marka PSUlar derken?
Ecova Plug Load Solutions
http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/AEROCOOL_KCAS-600W_ECOS 1169.14_600W_Report.pdf

Önerdiğim güç kaynağı fsp raider 750 watt dır bende kullanıyorum ve türkiyenin elektrik dalgasından beni 2 kere kurtardı üstelik sılver sertifikalı.

Bütçe kısıtlı, seasonic kalitesi tartışılmaz ancak önerdiğin güç kaynağı 250 liranın üstünde. Başlıktaki güç kaynağından arkadaşın bütçesini az çok tahmin etmen lazım. Ayrıca bu marka PSUlar derken?
http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/AEROCOOL_KCAS-600W_ECOS 1169.14_600W_Report.pdf

Sırf 80 Plus Sertifikası var diye kaliteli mi oluyor, bu yanlış bir düşünce Nagas,Aerocool,Everest,Frisby bunlar açıkcası benim gözümde çöp olarak nitelendirdiğim PSU'lar çünkü, içidne kullandığı bileşenlerin kalitesi belli değil. üstüne kendimi üretmiş yoksa ürettirmiş mi bilinmiyor, Ayrıca benim tavsiye ettiğim Seasonic model PSU 260 TL civarı netsipariş.com'dan bulabilirsiniz. Almışken en azından Kaliteli bir şey alınması uzun vade de daha iyi olur. (y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı