Xigmatek XCP-A600 X-Calibre 600W PSU iyi midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aerocool KCAS 600W 80+ bu PSU' yu bayağı inceledim. Aralarında en uygun olan bu ve V12 kanalından 540W veriyor.
En iyi tercih bu olacaktır hocam. Ülkemizde, Nagas adı altında satılan güç kaynakları da Aopen firmasına ait değil. Çin malı çakma ürünler. Bu yüzden uzak durulmalı.

Aerocool KCAS 600W 80+ bu PSU' yu bayağı inceledim. Aralarında en uygun olan bu ve V12 kanalından 540W veriyor.

Açıkcası Bu Marka Psu'ları ben çöp olarak nitelendiriyorum, çünkü hiç bir yerde incelemesi yok incelemesi olmadığı için, bileşen kalitesi belirsiz sırf 80 plus diye ben tercih etmem, Alırsanız da niye aldınız demem.

Tavsiyem;
Bütçeniz Kısıtlı ise;

Seasonic S12II-620 80Plus Bronze Sertifikalı 620W Güç Kaynağı

İnceleme 1: Introduction - Seasonic M12II-620 Power Supply Review

İnceleme 2:Seasonic S12 II Bronze 520W Review

520 Watt'lık Modelin İncelemesi, yani bu incelemeyi 620 Watt'lık modelin incemelesi olarak da baz alabiliriz.

Ben o power'ın 400W modelini aldım. Tüm serisi +80 sertifikalı. 400W lık bile piyasadaki bir çok 600 den üstün.

Yanlış bir düşünce Vatan çalışanları gibi düşünüyorsunuz resmen, kalitesizliği kanıtlanmış bir marka ve maalesef kullandım.
Performans testlerine göre çok sağlam görünümüde iyi... tek sıkıntısı yok? Tabi her üründe olduğu gibi kalite sınıflandırması var... En ucuz değilde 2 tık pahalısını almak gerek...

Bu güç kaynağından uzak durmanızda fayda var. 400 watt olanın hali:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam aynı ürün bende de var. Muhtemelen o başka bir 400W dandik bir serisi.
6a8a0a13-caaf-4ff8-90ae-1f7f688c8069.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı