X gönderilerin görünme hatası

850995

Femtopat
Selamlar,

X uygulamasında, bilgisayardan ya da telefondan kullandığımda; yaptığım alıntılar, yorumlar gözükmüyor. Hashtag ile gönderdiğim gönderilerde arama filtresinde ' hassas içeriği gizle ' seçeneği aktif olduğunda gönderilerim hiçbir şekilde gözükmüyor. O filtreyi kapattığımda ise gözüküyor. Hesabımda Shadow ban olup olmadığını da kontrol ettim. Spam denecek seviyede de gönderi paylaşmıyorum. Paylaştığım gönderiler eklediğim hashtag ile uyumlu. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, umarım yardımcı olursunuz...

Selamlar,

X uygulamasında, bilgisayardan ya da telefondan kullandığımda; yaptığım alıntılar, yorumlar gözükmüyor. Hashtag ile gönderdiğim gönderilerde arama filtresinde ' hassas içeriği gizle ' seçeneği aktif olduğunda gönderilerim hiçbir şekilde gözükmüyor. O filtreyi kapattığımda ise gözüküyor. Hesabımda Shadow ban olup olmadığını da kontrol ettim. Spam denecek seviyede de gönderi paylaşmıyorum. Paylaştığım gönderiler eklediğim hashtag ile uyumlu. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum, umarım yardımcı olursunuz...
Bana da bazı acayiplikler oluyor ama shadow ban olduğunu düşünüyorum. Olmadığına nasıl emin oldunuz?

buradan kontrol edebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Benim profilim de temiz çıktı ama görünürlüğüm düşüyor ve sizin benzeri iletilerim bir görünüyor bir görünmüyor.

Yolladığınız site kesin doğru mudur acaba?

Gerçekten bu X 'i pek tutarlı bulmuyorum. Aktif şekilde kullanalı 2 ay oldu. Ve denemek için pre üyelik de aldım. Öyle aman aman bir fark da göremedim.

Bir kez deli gibi yükselme oldu. Sonra hep pre'siz hali gibi. Haliyle ben de bu tip bir kısıtlama mı var dedim.

Forumda da pek X'te aktif olan yok galiba.

Teşekkür ederim. Benim profilim de temiz çıktı ama görünürlüğüm düşüyor ve sizin benzeri iletilerim bir görünüyor bir görünmüyor.

Yolladığınız site kesin doğru mudur acaba?

Gerçekten bu X'i pek tutarlı bulmuyorum. Aktif şekilde kullanalı 2 ay oldu. Ve denemek için pre üyelik de aldım. Öyle aman aman bir fark da göremedim.

Bir kez deli gibi yükselme oldu. Sonra hep Pre'siz hali gibi. Haliyle ben de bu tip bir kısıtlama mı var dedim.

Forumda da pek X'te aktif olan yok galiba.

Para kazanmak için mi kullanıyorsunuz yoksa belli bir kitle oluşturmak için mi? Eğer kitle oluşturmak istiyorsanız kolay ancak 1-2 gönderinizin ciddi yüksek görüntüleme alması gerekiyor.

Yolladığım site muhtemelen doğru. Gönderilerimin direkt spama düştüğü bir hesabı kontrol ettiğimde orada Shadow ban olduğu yazıyordu.

X'in algoritması hakkında pek bir bilgim yok ancak emin olmamakla birlikte eğer attığınız gönderiyi gören kişiler profilinize girip profil fotoğrafınıza bakarsa ya da diğer gönderileri görüntülerse o kişi takip etmese bile ana sayfada karşısına çıkıyorsunuz.

Instagram Reels ve TikTok, X'ten daha cezbedici sanırım. Benim çevremde de aktif kullanan yok.

Para kazanmak için mi kullanıyorsunuz yoksa belli bir kitle oluşturmak için mi? Eğer kitle oluşturmak istiyorsanız kolay ancak 1-2 gönderinizin ciddi yüksek görüntüleme alması gerekiyor.

Yolladığım site muhtemelen doğru. Gönderilerimin direkt spama düştüğü bir hesabı kontrol ettiğimde orada Shadow ban olduğu yazıyordu.

X'in algoritması hakkında pek bir bilgim yok ancak emin olmamakla birlikte eğer attığınız gönderiyi gören kişiler profilinize girip profil fotoğrafınıza bakarsa ya da diğer gönderileri görüntülerse o kişi takip etmese bile ana sayfada karşısına çıkıyorsunuz.

Instagram Reels ve TikTok, X'ten daha cezbedici sanırım. Benim çevremde de aktif kullanan yok.
İlginiz ve uzun mesajınız için teşekkür ediyorum.

Ben de aynı şekilde detaylı cevap vereyim o halde.

Amacım aslında ne takipçi çoğaltmak ne burada kalıcı olmak ne popülerlik vs.

Daha özel bir husus..

Ben dindar bir insanım. Bir cemaat var ve islamı şahsi işleri için hatta pis işleri için kullanıyor maalesef.İnsanları kandırıyor. Aslında bu dediklerime dair adli işlemleri de yürüyor ama hepsini birşekilde farklı kisvelere bürüyor. Halkı aldatıyor.

Hoş zaten gitgide çemberi daraldı..İnsanlar artık yemiyor..

Birçok insan ortaya çıkıp bunları deşifre etti ve ilgili mercilere şikayet de etti..

Ben de islami yönden; bilgim dahilinde bunları deşifre etme yoluna girdim..

Ayetlerle, hadislerle, bunlara aykırı fiillerini deşifre ederek paylaşımlar yapıyorum.

Ancak takdir edersiniz ki, üzerime spam saldırıları ile çullanıyorlar.. Pis pis yorumlar atıyorlar, hatta hiç tanımadıkları halde iftiralar atıyorlar..

Aynı şartlardaki iletilerimin; görünürlüklerinden belli oluyor. Ve zaten hemen hepsi beni blocklamış çıkıyor..

İstediğim tek şey; şu yazılarımın daha çok kitle tarafından okunması ve neslimizin bu yapıdan korunması..

Böyle ince bir niyet var..

Şu ana dek hesabım hiç askıya alınmadı. Çünkü dilim edepli.. Ama görünürlüğümü ciddi şekilde etkiliyorlar..

Buna nasıl çözüm bulabilirim bilmiyorum...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı