X hesabı askıya alındı

Al gobana

Kilopat
Daha fazla  
X'de hesabım askıya alındı. "özgün olmayan hesaplar ile ilgili kurallarımızı ihlal ediyor" diye mail attılar. Sürekli aktif olduğum bir hesaptı. Kimseyi taklit etmiyordum. İtirazda bulundum ama dönüş de yapmıyorlar. İkincil bir hesabım da vardı onu uzun bir süredir kullanmıyordum. Ana hesabım askıya alınınca ona geçtim. Aynı kaderi paylaşıyorlar şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de 4 gün önce aynı sebepten dolayı askıya alındı 3 gün art arda itirazda bulundum hala bir geri dönüş alamadım. Aynı şeyi yaşayan arkadaşlarım açılma ihtimali yok diyorlar. Ama hesap benim için çok önemliydi mecburen sürekli farklı mesajlarla itirazda bulunmayı deneyeceğim. En azından cevap alana kadar.

Tam istatistiklerimin artığı zamanda yedim. Gerçek kişi olan moderatör tarafından incelenmesinin ardından askıya alındığı yazıyor mail'de. Sanırım hesabın bio'suna parody account yazmam lazımdı. Çünkü muadillerimin hepsi böyle yapmış.

@huzeyiin
güncelleme:
Tahminim doğruymuş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-01 030532.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 030532.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Tam istatistiklerimin artığı zamanda yedim. Gerçek kişi olan moderatör tarafından incelenmesinin ardından askıya alındığı yazıyor Mail'de. Sanırım hesabın Bio'suna parody account yazmam lazımdı. Çünkü muadillerimin hepsi böyle yapmış.

@huzeyiin
Güncelleme:
Tahminim doğruymuş.

Açtılar mı peki? Ben hala çaresizce itiraz göndermeye devam ediyorum. Bir tane geri dönüş alamadım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı şekilde askıya alındı birkaç haftadır itiraz gönderiyorumda hiçbir şey olmayacak gibi.

Kendi fotoğrafımızı mı koymak lazım çok saçma benim kullanıcı adım filan ismim soy ismimdi ona rağmen banladılar 2 aydır sürekli ticket atıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı