X-Plane 12 resmi olarak tanıtıldı!

En popüler uçuş simülasyonlarından biri olan X-Plane 11'in devam sürümü X-Plane 12 resmi olarak tanıtıldı ve simülasyondan görseller ve videolar paylaşıldı. FSExpo etkinliğinde yeni simülasyondan canlı yayında kısa görüntüler ve özellik tanıtımları yapıldı, daha sonra canlı yayında soru-cevap yapıldı ve yayın sona erdi. Canlı yayının tekrarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özet olarak yeni gelen özellikler:
-3 boyutlu yeni ağaçlar,
-Yeni ses motoru
-Yeni mevsim seçenekleri,
-Yeni su fiziği ve renkleri,
-Yeni atmosfer motoru ve gökyüzü renkleri,
-Yeni uçaklar (A330, Lancair Evolution...),
-Yeni yağmur ve buzlanma efektleri,
-Yeni bulut motoru ve fiziği,
-Yeni ışıklandırma motoru,
-Gelişmiş FMC ve Hava Trafik Kontrolörü,
-Yeni arayüzler,
-Geliştirilmiş hava motoru,
-Geliştirilmiş senaryo,
ve çok daha fazlası.

Son düzenleme:
Doğrudur; ancak prosedürlere alışmak olsun, frezyolojide gelişmek, usülleri öğrenmek olsun 1 zararı varsa 100 faydası var. Bir ara bir simülasyon merkezine gidip bilgimi denemiştim. Gerçekte başta zorlanmıştım. Biraz uçtuktan sonra alıştım.
THY nin müthiş bir yeri var oraya gitmeyi çok istiyordum kısmet olmadı

Çeşitlilik her zaman iyidir. FS 2020'nin foto gerçekçi grafiklerin yanında çok sönük kalmış X Plane 12. Gerçi herşey grafikten ibarette değil elbette sanal havacılık ve uçuş simülasyonlarında.

FS 2020 THY A320 neo'dan oyun içi aldığım bir iki SS paylaşayım bari gözümüz şenlensin :)

11.jpg

22.jpg
33.jpg

44.jpg

Oyun senin sisteminde kasma yapıyor mu acaba?
Çeşitlilik her zaman iyidir. FS 2020'nin foto gerçekçi grafiklerin yanında çok sönük kalmış X Plane 12. Gerçi herşey grafikten ibarette değil elbette sanal havacılık ve uçuş simülasyonlarında.

FS 2020 THY A320 neo'dan oyun içi aldığım bir iki SS paylaşayım bari gözümüz şenlensin :)

Eki Görüntüle 1175189
Eki Görüntüle 1175190Eki Görüntüle 1175191
Eki Görüntüle 1175192
Kullanmış olduğun sistemle oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyor musun? Hangi çözünürlükte oynuyorsun acaba?

Oyun senin sisteminde kasma yapıyor mu acaba?

Kullanmış olduğun sistemle oyunu akıcı bir şekilde oynayabiliyor musun? Hangi çözünürlükte oynuyorsun acaba?
1080p'de orta-yüksek detaylarda kullanıyorum. 30-45 FPS arası bir performans alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı