Çözüldü X-ua-compatible gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReastngdaBest

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var. O yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bildiğiniz üzere boş sayfada! + enter yapınca ya da HTML5 yapıp enter atınca otomatik olarak HTML düzeni geliyor. Metalar arasında eskiden var olan.

Kod:
<meta HTTP-equiv=”x-ua-compatible” content=”ıe = edge”>

Satırını göremiyorum. Bayağı bir araştırdıktan sonra Internet Explorer için yazılığını, Microsoft Edge'e geçiş sonrasında o satıra ihtiyaç kalmadığını öğrendim. Yine de emin olmak için bilgili arkadaşlara soruyorum bu kodu ne olur ne olmaz amacıyla yazmalı mıyız yoksa yazmasak da olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Alt tarafa dosya ekledim normalde bahsettiğim satır kırmızı "+" ile çizdiğim yere geliyordu.

Dosya Ekleri

• burası.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
@ReastngdaBest tarayıcı uyumluluğu için gerekli diye biliyorum ama o eskiden kalmıştır muhtemelen tarayıcılar güncellendikçe buna ihtiyaç kalmamaıştır bence.
@ReastngdaBest tarayıcı uyumluluğu için gerekli diye biliyorum ama o eskiden kalmıştır muhtemelen tarayıcılar güncellendikçe buna ihtiyaç kalmamaıştır bence.

Çözüm

Anladım bende sizin dediğiniz gibi okudum. Belki bunu yazmayıp bir sıkıntısı olan var mıdır diye merak etmiştim teşekkür ederim.

@ReastngdaBest hocam hatta hiç! Tab yapmadan da HTML sayfası oluşturursunuz ama belki ileride sıkıtnı çıkartır eğer size yardımcı olduysam ne mutlu bana.

! ile değil HTML sample ile oluşturduğunuzda hala geliyor.
Internet Explorer'in çok eski versiyonlarını takıyorsanız kalabilir. Onun dışında sıkıntı çıkarmaz yazmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…