Çözüldü X-ua-compatible gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ReastngdaBest

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var. O yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bildiğiniz üzere boş sayfada! + enter yapınca ya da HTML5 yapıp enter atınca otomatik olarak HTML düzeni geliyor. Metalar arasında eskiden var olan.

Kod:
<meta HTTP-equiv=”x-ua-compatible” content=”ıe = edge”>

Satırını göremiyorum. Bayağı bir araştırdıktan sonra Internet Explorer için yazılığını, Microsoft Edge'e geçiş sonrasında o satıra ihtiyaç kalmadığını öğrendim. Yine de emin olmak için bilgili arkadaşlara soruyorum bu kodu ne olur ne olmaz amacıyla yazmalı mıyız yoksa yazmasak da olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Alt tarafa dosya ekledim normalde bahsettiğim satır kırmızı "+" ile çizdiğim yere geliyordu.

Dosya Ekleri

• burası.png
    burası.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
@ReastngdaBest tarayıcı uyumluluğu için gerekli diye biliyorum ama o eskiden kalmıştır muhtemelen tarayıcılar güncellendikçe buna ihtiyaç kalmamaıştır bence.
@ReastngdaBest tarayıcı uyumluluğu için gerekli diye biliyorum ama o eskiden kalmıştır muhtemelen tarayıcılar güncellendikçe buna ihtiyaç kalmamaıştır bence.

Anladım bende sizin dediğiniz gibi okudum. Belki bunu yazmayıp bir sıkıntısı olan var mıdır diye merak etmiştim teşekkür ederim.

! ile değil HTML sample ile oluşturduğunuzda hala geliyor.
Internet Explorer'in çok eski versiyonlarını takıyorsanız kalabilir. Onun dışında sıkıntı çıkarmaz yazmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı