X3440 GTX 760 için güç kaynağı önerisi

Barbara Palvin

Hectopat
Elimde GTX 760 var ve bu ekran kartı için nasıl bir PSU almalıyım hiçbir bilgim yok. Ne alabilirim? Kaç watt bir PSU bana yeter? Önerirseniz sevinirim. Sistemimin diğer parçaları;
X3440 işlemci (O.C yapmayı düşünüyorum), GTX 760, 1TB hard disk, 250 GB hard disk.

@Barbara Palvin

O halde iyi denk geldi, eğer düşünürsen elimde High Power HPQ-500ST-H12S var, kapasitesi 500W. Daha 4 aylık, kutusu, garantisi falan var. 12V kanalından 450W verebiliyor ki bu da sistemin için gayet yeterli bir değer. 430-450 TL'ye bırakabilirim, kargo ücreti dahil.

Hayır dersen de sıfır olarak bu var, 600 TL.

@Barbara Palvin

O halde iyi denk geldi, eğer düşünürsen elimde High Power HPQ-500ST-H12s var, kapasitesi 500W. Daha 4 aylık, kutusu, garantisi falan var. 12v kanalından 450W verebiliyor ki bu da sistemin için gayet yeterli bir değer. 430-450 TL'ye bırakabilirim, kargo ücreti dahil.

Hayır dersen de sıfır olarak bu var, 600 TL.

Anakartı bu 2-3 gün içinde alacağım ondan sonra ilk iş senin PSU'yu alacağım. Şu anlık kimseye verme maksimum bu hafta sonu PSU'yu alırım.

@erme

Birbirlerine epey yakın modeller diye biliyorum hocam, VX+'da konnektör farkı, 12V +6W ve SIP koruması vardı. İkisinde de bariz grup düzenlemeli yapı var. Başka ne gibi farklılıkları olabilir ki? İncelemesi yok çünkü, ben de bilmiyorum.
VX Plus korumalar konusunda avantajlı.

Korumalar değil, tek bir koruma konusunda. Güvenlik korumaları anlamında VX+'da yalnızca ek bir koruma var. Sıfır tarafta VX+ az fiyat farkı varsa tercih edilebilir fakat 450 TL'nin altına da HP satılıyorsa küçük farklar için ekstra 150 TL verilmez. Yazımda farklılıklarından bahsettim, ayrıca belirtmeye gerek yoktu aslında. Bir de ben VX+'ı 650 TL zannediyordum, gördüğüm iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı