X3440 için anakart önerisi

Bütçe
300-500

browni1917

Zeptopat
Arkadaşlar selam. Anakart alacağım şimdilik işlemciyi X3440 almayı düşünüyorum ekran kartımı beslemesi için. Fakat anakart bulamadım. 2.el önerileriniz var mıdır? Param güvende vs ile alabileceğim şimdiden teşekkürler.

Anakart için bütçe 300-500 arası bir şey düşünüyorum.

Arkadaşlar selam. Anakart alacağım şimdilik işlemciyi X3440 almayı düşünüyorum ekran kartımı beslemesi için. Fakat anakart bulamadım. 2.el önerileriniz var mıdır? Param güvende vs ile alabileceğim şimdiden teşekkürler.

P45 serisi bir ankart al overclock düşünüyorsan yok yapmayacağım dersen G41 çipsetli bir anakart al geç.

İkinci el H55 anakartlar 350tl gibi bir fiyata bulunabiliyor.

overclock düşünüyorum fakat h55 yazıyorum sahibindene 100 tane farklı model çıkıyor bazıları x3440 ı destekliyor bazıları desteklemiyor
Usta 3. nesil bir i5 alsan daha rahat edersin. x3440'ı kaç liraya alacaksınız? Anakartı da uygun değildir.

i5-3570K + B75 ve üzeri bir anakart öneririm. Bu ikisini 1.000 lira civarına bulursunuz.

Usta 3. nesil bir i5 alsan daha rahat edersin. x3440'ı kaç liraya alacaksınız? Anakartı da uygun değildir.

i5-3570K + B75 ve üzeri bir anakart öneririm. Bu ikisini 1.000 lira civarına bulursunuz.
350 tl civarı hocam x3440. ekran kartım hd7850 ekran kartım için işlemci arıyorum dediklerinize bakıcam sağolun
Usta 3. nesil bir i5 alsan daha rahat edersin. X3440'ı kaç liraya alacaksınız? Anakartı da uygun değildir.

Hocam dediğiniz işlemci ve anakart neredeyse hiç bulunmuyor bulunsada işlemci 700 TL.
Bu X3440 ile uyumlu mudur sizce?

Son düzenleme:
350 tl civarı hocam x3440. ekran kartım hd7850 ekran kartım için işlemci arıyorum dediklerinize bakıcam sağolun

Hocam dediğiniz işlemci ve anakart neredeyse hiç bulunmuyor bulunsada işlemci 700 TL.
Bu X3440 ile uyumlu mudur sizce?
Uyumludur da 1. nesil Xeon işlemciden çok çabuk soğursunuz. Onu soğutmak için harcayacağınız masraf da var. Aynı hesaba gelir.

İşlemci:

Anakart:

İşte size daha güçlü ve daha rahat edeceğiniz ikili. Overclock da yapabilirsiniz.
Toplam 925 lira.

Uyumludur da 1. nesil Xeon işlemciden çok çabuk soğursunuz. Onu soğutmak için harcayacağınız masraf da var. Aynı hesaba gelir.

İşlemci:

Anakart:

İşte size daha güçlü ve daha rahat edeceğiniz ikili. Overclock da yapabilirsiniz.
Toplam 925 lira.

Çok sağ olun hocam yardımcı oldunuz bayağı peki attığınız işlemciyi havale yoluyla alsam sıkıntı çıkmaz değil mi güvenilirdir herhalde satıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı