Şu anda bende 3.6 GHz gayet rahat kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor oyunlarda çok nadir drop giriyor oda rahatsız etmedi şimdiye kadar Valorant Apex tarzı oyunlarda.
Sorun ben de mi acaba?
Şu anda bende 3.6 GHz gayet rahat kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor oyunlarda çok nadir drop giriyor oda rahatsız etmedi şimdiye kadar Valorant Apex tarzı oyunlarda.
1650S, RX570'ten daha güçlü olduğu için normaldir.Nasıl besliyor? Bende 1650S var X3440 3.4 GHz'de bile darboğaz oluşuyor.
Bilmiyorum kaç ghz şuanda işlemcin ?Sorun ben de mi acaba?
1650S, RX570'ten daha güçlü olduğu için normaldir.
Bilmiyorum kaç GHz şu anda işlemcin?
Nasıl besliyor? Bende 1650S var X3440 3.4 GHz'de bile darboğaz oluşuyor.
Sorun ben de mi acaba?
Bilmiyorum bende 3.1 aşırı darboğaz oluyordu 3.6 yaptım artık bi sorun olmuyor ama şimdide bazen ramden dolayı mavi ekran yiyorumŞu an test birisinden RX 570 aldım CPU %100'e daa
Arkadaşımda 3GHz RX 570 X3440 kullanıyor canlı gördüm besliyor 3GHz'de
Şu an test birisinden RX 570 aldım CPU %100'e daa.
Arkadaşımda 3GHz RX 570 X3440 kullanıyor canlı gördüm besliyor 3GHz'de.
Bilmiyorum bende 3.1 aşırı darboğaz oluyordu 3.6 yaptım artık bir sorun olmuyor ama şimdi de bazen RAM'den dolayı mavi ekran yiyorum
tam bilmiyorum birdahakinde not alırım daha yeni olmaya başladıKonu dışı ama mavi ekranda hangi kod hatasını alıyorsun?
bu konuya yaz kodu bende ara sıra alıyorum çünkütam bilmiyorum birdahakinde not alırım daha yeni olmaya başladı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.