X3470 ve GTX 960 sistem toplama

YukiBurka

Hectopat
Ekran kartı olarak GTX 960 GTX 770 falan o civarda bişey almayı planlıyorum ama X3470 OC'suz GTX 960 gücünde bir GPU'yu besleyebilir mi ? Besleyemezse ne kadar OC yapmam lazım ve OC yapmam lazımsa bana bir soğutucu önerir misiniz? Anakarta H55 bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'ten 20 dolara X3470, 15 dolara Arsylid 2 fanlı 92MM tower soğutucu alırsın, Türkiye'den de 40-50 liraya IC Diamond, Noctua NT-H1 veya CM Mastergel gibi bir termal macun alırsın, cillop gibi sistem olur. Darboğaz olmaz, olsa da çok az olur, X3470 ile 1050 TI kullanılıyor. Ki eğer benim dediğim tür bir şey yaparsan ufak bir OC ile onu da çözersin.

RX 470 beslediğine dair baya bi video var youtube de benchmark testlerinde RX470 bi tık daha üstün gibi 960'dan youtube videolarından gördüğüm kadarıyla.Ama genelde OC yapıldığını gördüm besleyebilmek için yapmanız şart gibi duruyor.

Gtx 960 kullanıyorum şayet çok üst düzeyde olmasa oyun oynamayı severim bilgisayarda bol vakit geçiririm. ekran kartımı yakın zamanda değiştirmeyi düşüyorum şahsi fikrim olarak memnun değilim. yeni çıkan oyunlarda beni kanser etti. AC origins gibi bir oyunda en düşük 1080p ayarlarda bana 30-45 fps veriyor. bu fps lerde oyun oynanır mı derseniz oynanabilir şayet ama en düşük grafiktede yeni oyunlarda görüntü gerçekten çamur gibi oluyor bariz hissettim bu benim şahsi fikrim siz tabi cs go lol metro gibi pek az yada orta dereceli grafik isteyen oyunlar oynamak isterseniz sizi tatmin edecektir. Lütfen konu başka yerlere çekilmesin sadece ekran kartı hakkındaki şahsi düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim

Hikaye oyunlarını çok sevmem açıkçası konusu çok hoşuma gitmediği sürece oynamak istediğim tek hikaye oyunu witcher 3 genellikle online oyunlar falan oynamayı planlıyorum

GTX 960 zaten bu saatten sonra ikinci el alınacak bir kart. Fiyat gerçekten uygunsa alınabilir. Performansı seni idare eder merak etme. İşlemcin ucu ucuna yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu benchmark doğruysa gtx 960 veya gtx 770 ile baya iyi bir performans elde edebilirim bence

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı