Üniversiteye gitmek için ailenin verdiği araçtan utanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese. Mitsubishi asx araç babamın, benim arabam yok. Üniversitede almak da zor zaten. Babam üniversiteye geçince veririm arabayı sürersin diyor ama ben bu arabayla üniversite kampüsüne girmeyi bırak içine sevgilim olursa onun bile binmeyeceğini düşünüyorum. Utanıyorum sonuç olarak. Düşüncelerinizi merak ediyorum bu hakkında. İyi akşamlar.

Troll konu olduğunu düşünüyorum. Zaten adam konuyu açmış, tekrardan cevap verme isteği bile duymamış. Ve en son dün foruma girmiş. Belli ki, ilgi çekmek istiyor. Hadi Tofaş Murat Toros vesaire olsa anlayacağım da. Neyse, daha fazla bir şey demenin gereği yok. Allah, başka dert vermesin vallahi.

Troll konu olduğunu düşünüyorum. Zaten adam konuyu açmış, tekrardan cevap verme isteği bile duymamış. Ve en son dün foruma girmiş. Belli ki, ilgi çekmek istiyor. Hadi Tofaş Murat Toros vesaire olsa anlayacağım da. Neyse, daha fazla bir şey demenin gereği yok. Allah, başka dert vermesin vallahi.
Torosa Murat'a tofasa kurban olsun arkadaş, torosa bile laf ettirmem, hergun git-gel 2 saat dolmus çekiyorum Tofaş bile olsa Max git-gel 35-40dk sürecek oda en kotu ihtimalle.

Ayağını yerden adamakıllı kesiyorsa, seni sabahın 6'sında minibüs duraklarında dolmuş duraklarında bekletmiyorsa şükret devam et bundan utanıyorsan Allah yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı