X360CE programı ile DualShock 3 nasıl tanıtılır?

The Real Ferid

Hectopat
Yer
Deutschland
Daha fazla  
Orijinal DualShock 3'ü nasıl tanıtabilirim? Bunu yaptım maalesef olmadı. Geçen yıl bir yazılımla yapmıştım fakat format sonrası her şey silindiği için nasıl yaptığımı unuttum.

Moderatörler ne yapıyor anlamıyorum. "X360CE ile olmuyorum" yazmışım, hala başlığa "X360CE programı ile" yazılmış şaka gibi.

@DYsaniaa SCPToolkit, DsHidMini vb kullandım fakat algılamadı. Geçen yıl yaptığımda algılaşmıştı.

Moderatörler ne yapıyor anlamıyorum. "X360CE ile olmuyorum" yazmışım, hala başlığa "X360CE programı ile" yazılmış şaka gibi.

@DYsaniaa ScpToolkit, dshidmini vb kullandım fakat algılamadı. Geçen yıl yaptığımda algılaşmıştı.

DualShock4 için DS4 diye bir yazılım vardı sanırım tam hatırlamıyorum. DualShock3 için de bu tarz bir yazılım olabilir. Zamanında araştırmıştım, sonra almaktan vazgeçince bir daha bakmamıştım.

Hocam, şimdi aklıma geldi. Sürücüleriniz kurulu değil mi? Format sonrası kurmadıysanız baştan kurmak gerekebilir.

Son düzenleme:
DualShock4 için DS4 diye bir yazılım vardı sanırım tam hatırlamıyorum. DualShock3 için de bu tarz bir yazılım olabilir. Zamanında araştırmıştım, sonra almaktan vazgeçince bir daha bakmamıştım.

Hocam, şimdi aklıma geldi. Sürücüleriniz kurulu değil mi? Format sonrası kurmadıysanız baştan kurmak gerekebilir.
Hangi sürücüler? O yazılımları kullanırken kendisi otomatik indiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00