X370'den B550'ye geçmeye değer mi?

ytsg1

Kilopat
Katılım
3 Ağustos 2017
Mesajlar
502
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Ankara-Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 2 yıl önce sistem toplarken ileriye dönük olması için X370 GAMING PRO Carbon almıştım. Yanlış bilmiyorsan 3. ve 4. nesil Ryzen'ları desteklemeyecekmiş. Sizce geçmeye değer mi? 3700X veya çıktığı zaman 4. nesil bir Ryzen ile güncellemeyi düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o kadar da mühim değil. Sonuç olarak hic biri AM5 yada hangi soket ismine sahip olacaksa desteklemeyecek. Bu yüzden eğer kartınızda sorun yaşamıyorsaniz ve 3700X'i stabil çalıştıracak durumdaysa -model hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamayacağım- B550 almanıza bence gerek yok.
 
Ağustos gibi sistemimde köklü bir değişim yapmayı düşünüyorum. Ekran kartı, Ram ve işlemci olarak. Bir iki videoda 3. nesil işlemcileri stabil kullanmışlar ama bir şüphe düşmüyor değil içime.
 
Hocam VRM listesine bakarak karar verebilirsiniz. En kötü OC yapmadan iyi bir kule tipi soğutma ile sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Kendi şahsi fikrim alacaksanız bile uygun fiyatlı bir model almanız. Sonrasında AM5 için iyi bir güncelleme yaparsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı