Sistemim İmzamda yazıyor. X4 860K işlemci Msi RX 460 2GB OC. ve Hi-Level 8GB 1600MHz Ram kullanıyorum. Oyunlarda 60 FPS oynuyorum ama anlık takılmalar oluyor ve o sırada GPU kullanımı 0'a düşüyor. GPU kullanımı çok dalgalı ama nedense CPU kullanımı hiç %45'leri geçmiyor. 100'e dayansa diyeceğim darbogaz var. Ama yok internette izlediğim bütün test videolarında da oyunlar akıyor. Harddiskim Seagate 1TB 7200Rpm yaptıgım testlerde 150mbs okuma 150mbs yazma elde ettim ortalama üstü performansı var ve sistem 15sn. de açılıyor. Başta harddiskten olduğunu düşündüm ve SSD almaya karar verdim fakat HDD hızlı çıkınca CL değerini bile bilmediğim içinde hangi modül bellek kullanıldığını bile bilmediğim üstündeki soğutmanın yukarı aşağı oynadığı hi-level marka RAM'lerim geldi. Anakartta bile Undefined yazıyor. Sistemin aynısı toplayan çok insan var ve hiçbirinde sorun yok. Bilen biri kesin yanıtlarsa sevinirim. İşlemcim ısınmıyor yeni soğutucu var kırmızı bakır borulu cooler master.
En fazla 50 dereceyi görüyor. Sistem de 2 adet fanım var sistemde ısınmıyor. Sorunun güç kaynağından olma ihtimalide olabilir. Bilemiyorum. Güç kaynağım: Aerocool VX400 %75 verimli. Kesin bir şey söylerseniz ve yardımcı olursanız sevinirim ona göre 4x2 yüksek MHz'li kingston CL9 RAM'ler alıcağım. Birdahada 20lira için ne olduğu belli olmayan marka RAM almıyacağım.[/B]
En fazla 50 dereceyi görüyor. Sistem de 2 adet fanım var sistemde ısınmıyor. Sorunun güç kaynağından olma ihtimalide olabilir. Bilemiyorum. Güç kaynağım: Aerocool VX400 %75 verimli. Kesin bir şey söylerseniz ve yardımcı olursanız sevinirim ona göre 4x2 yüksek MHz'li kingston CL9 RAM'ler alıcağım. Birdahada 20lira için ne olduğu belli olmayan marka RAM almıyacağım.[/B]
Son düzenleyen: Moderatör: