X4 950 Ve GTX 1050 Düşük FPS İle Donma Sorunu

chentis1

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda oyun oynarken bilgisayarın kararsız çalıştığını fark ettim, mouse çevirirken kasıyor milisaniyelik biçimde FPS düşük oluyor. Kasayı ilk topladığımda işlemcinin 12v 8 pin yerine güç kablosunu taktım. Fanlar döndü ama görüntü gelmedi, daha çok bilgisayar açılmadı, 4 pini çıkarıp sadece 4 pin taktım bilgisayar açıldı ve normal biçimde kullanmaya devam ettim. CS:GO botlarla çevrimdışı girdiğimde oyun donuyor. Normalden çok daha düşük FPS alıyorum.
Zaten normal oyunlarda da pek iyi olduğu söylenemez.

Benim düşüncem 8 pinin güç kaynağı yetmediği için çalışmıyor olabileceği çünkü sistemin istediği güç 350W benim güç kaynağım 400W. Ama pek kaliteli değil kasanın yanında geldi, uyduruk biraz. Çok az yaşadım ama bir ara Overclock yapmayı denedim PC normal açıldı, oyuna girdim kapandı. Bir süre açılmadı. Sonraki gün açıp BIOS ayarlarını sıfırladım, düzeldi geçen gün PUBG oynarken birden kapandı ama ışığı yanmaya devam etti kendi kendine yeniden açıldı.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Sistemim:
  • X4 950 3.5 GHz AM4
  • A320M DS-2
  • GTX 1050 2 GB
  • 8 GB DDR4 2133 MHz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı