X470 PRO CARBON Anakarta WiFi nasıl takılır?

AsdasdDsadsa

Decapat
Abilerim, kardeşlerim öncelikle merhabalar,

Msi x470 pro carbon anakarta wifi takmak istiyorum yalnız bir ufak sıkıntım var. Anakart hediye geldi lakin gelen anakart AC destekli değil (AC yuvası var ama boş buda enteresan, sonra az araştırdım ki modelin 2 serisi var biri MSI x470 pro carbon bir diğeri ise MSI x470 pro carbon AC modelleri. MSI x470 pro carbon modelin resimleri ve teknik detaylarından anlaşılacağı üzere AC'si üzerinde yok piyasaya bu şekil sunulmuş) sadece MSI x470 pro carbon AC olan serisinde var wifi. Bu durum da biraz can sıkıcı. Bilgisi olan üstadlarım AC'deki gibi aynı bölüme wifi takmak istiyorum hatta bulabilirsem MSI x470 pro carbon AC'deki wifi olan Intel® Dual Band Wireless-AC 3168 takmak istiyorum lakin anakart arkasındaki USB fare klavye girişlerini olduğu bölüm çok küçük PCI express wifi alırsam eğer onun demiri fazla büyük geleceğinden taka ama gibi bir sorun ile karşılaşacağım. Bu durumu yaşamamak için üstadlarım yardım ve bilginize ihtiyacım var. Ne malzeme tahsil etmem gerek ayrıntılı bilgi verirseniz memnun kalırım ve bu konu hakkın da açıklamalı bir video bekliyoruz Technopat ailesinden. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı