X470 tabanlı R5 2600X GTX 1660 Ti sistem toplama

CUHARA

Decapat
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 2-3 haftadır forumdan foruma parçadan parçaya incelemeleri okuyup, sistemlere bakıyorum. En sonund kendime kafamda bir sistem çıkarabilidim. Sizlerden ricam bu sistemi incelemeniz ve eksik/fazla parçalardan bahsetmenizdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

MSI X470 Gaming Plus
MSI GTX 1660Ti
AMD Ryzen 2600X
G.Skill 2x8 SniperX 3000 MHz
Seagate Barracuda 1 TB
Samsung 860 EVO 250GB SSD
PSU kasayla bağlı 600 80+

Bu yukarıda yazmış olduğum sistem 2-3 hafta boyunca kafamda topladığım ve almak için gittiğim sistemdi fakat orda aklımı çelip bir şekilde bu sistemi alıp çıkmış buldum kendimi bu yüzden aralarında bir fark var mı yok mu sizlerin de bu konuda ki yorumunu merak ediyorum.

Alınan sistem:
Asus TUF X470
AMD Ryzen 2600X
Asus ROG GTX 1660Ti
Seagate Barracuda 1 TB
Power yine 600W kasaya bağlı 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 2-3 haftadır forumdan foruma parçadan parçaya incelemeleri okuyup, sistemlere bakıyorum. En sonund kendime kafamda bir sistem çıkarabilidim. Sizlerden ricam bu sistemi incelemeniz ve eksik/fazla parçalardan bahsetmenizdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

MSI X470 Gaming Plus
MSI GTX 1660Ti
AMD Ryzen 2600X
Seagate Barracuda 1 TB
PSU kasayla bağlı 600 80+

Bu yukarıda yazmış olduğum sistem 2-3 hafta boyunca kafamda topladığım ve almak için gittiğim sistemdi fakat orda aklımı çelip bir şekilde bu sistemi alıp çıkmış buldum kendimi bu yüzden aralarında bir fark var mı yok mu sizlerin de bu konuda ki yorumunu merak ediyorum.

Alınan sistem:
Asus TUF X470
AMD Ryzen 2600X
Asus ROG GTX 1660Ti
Seagate Barracuda 1 TB
Power yine 600W kasaya bağlı 80+
Toplam ne kadara aldınız ?

İkisi arasında kalite açısından fark yok diyebiliriz. İkisi de güzel sistemler. Anakart olarak B450 tabanlı bir model seçebilirdiniz. Son kullanıcılar için gayet yeterli olurdu yine. Oradan artan bütçe ekran kartına aktarılıp, bir üst model tercih edilebilirdi. ROG Strix modeline büyük ihtimalle hak ettiğinden fazla para vermişsinizdir. Toplam maliyeti ne kadar oldu kasanın?

Sisteminiz hayırlı olsun. 🙂

Toplam 7k diyebiliriz hocam sisteme 2 adet de extra fan taktım kasaya 50şer tl maaliyet ile. Ekran kartını özellikle 1660 ddr6 diye ısrarcı oldum sürekli. Anakarttıda önümde ki 5-6 yıllık bir dönem için düşünmemek için x470 serisini tercih ettim. Teşekkür ederim yorum için. Henüz windows atıp sistemi test etme imkanım olmadı. Bios üzerinden ramleri 3000 mhz çektik ama bakalım ne kadarına imkanımız olucak görücez
Toplam ne kadara aldınız ?
7k hocam sistem tutarı vatan üzerinden
İkisi arasında kalite açısından fark yok diyebiliriz. İkisi de güzel sistemler. Anakart olarak B450 tabanlı bir model seçebilirdiniz. Son kullanıcılar için gayet yeterli olurdu yine. Oradan artan bütçe ekran kartına aktarılıp, bir üst model tercih edilebilirdi. ROG Strix modeline büyük ihtimalle hak ettiğinden fazla para vermişsinizdir. Toplam maliyeti ne kadar oldu kasanın?

Sisteminiz hayırlı olsun. 🙂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı