X5450 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Bende de aynı işlemci var, şu an R7 250X ile darboğaz olmadan kullanıyorum, oynadığım güncel oyunlardan GTA V var, yüksek 1080p yüksek ayarlarda +40 FPS alıyorum. Ayarlarda 3 tane normal var gerisi high-very high-ultra şeklinde. Bütçe düşükse 750Ti alabilirsiniz. Fakat eğer bütçeniz var ise 350TL'ye Aliexpress'ten GTX 760 alabilirsiniz. Ben de almayı düşünüyorum.

Bütçeniz nedir?
max 400 tl
Bende de aynı işlemci var, şu an R7 250X ile darboğaz olmadan kullanıyorum, oynadığım güncel oyunlardan GTA V var, yüksek 1080p yüksek ayarlarda +40 FPS alıyorum. Ayarlarda 3 tane normal var gerisi high-very high-ultra şeklinde. Bütçe düşükse 750Ti alabilirsiniz. Fakat eğer bütçeniz var ise 350TL'ye Aliexpress'ten GTX 760 alabilirsiniz. Ben de almayı düşünüyorum.
internetten videolara baktım 750ti r7 250 x den 1 tık daha yüksek performanslı gozüküyo

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı