Merhaba, yeni topladığım bilgisayarımda az önce Valorant oynuyordum. Maçtan çıktıktan sonra bir anda görüntü gitti. Fanlar çalışıyordu. Ekran kartının fanı normale göre daha yavaş dönüyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Başlarda ben işlemcinin sıcaklığı diye düşündüm. Fakat ekran kartı da arızalı olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba, yeni topladığım bilgisayarımda az önce Valorant oynuyordum. Maçtan çıktıktan sonra bir anda görüntü gitti. Fanlar çalışıyordu. Ekran kartının fanı normale göre daha yavaş dönüyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Başlarda ben işlemcinin sıcaklığı diye düşündüm. Fakat ekran kartı da arızalı olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum.
Xeon işlemci fazla ısınıyor ondan olabilir. Driver booster kullanmayın Windows DLL dosyalarını sildiği oluyor. Bence en önce temiz bir format atın birdaha driver booster kullanmayın ekran kartı sürücünüz https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6870 buradan indirebilirsiniz. Sorun devam ederse kule tipi soğutucu alın bütçeniz fazla yoksa Snowman M200 önerebilirim. Bu arada anakartınız modlu mu ?
Xeon işlemci fazla ısınıyor ondan olabilir. Driver booster kullanmayın Windows DLL dosyalarını sildiği oluyor. Bence en önce temiz bir format atın birdaha driver booster kullanmayın ekran kartı sürücünüz https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6870 buradan indirebilirsiniz. Sorun devam ederse stok soğutucu alın bütçeniz fazla yoksa Snowman M200 önerebilirim. Bu arada anakartınız modlu mu ?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...