X550JK Almak mantıklı mı mantıksız mı ?

• Konuyu başlatan Norm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.342
N

Norm

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba bu yaz içerisinde 2000 TL'ye kadar bir laptop almayı düşünüyorum biraz da oyun oynatabilmesini istiyorum bu laptop nasıldır sizce ? Bazı forumlarda çok ısınıyor, malzeme kalitesi düşük gibi yorumlar okudum kullanan varsa bana anlatabilir mi ?

Şöyle söyleyeyim. 4 gündür arkadaşımın X550JK laptopunu kullanıyorum. Kesinlikle Ekran kartı hariç hayal kırıklığı. Ekran sanki Casper kullanıyormuşsun hissiyatı veriyor. Klavye zaten tahtakale malı sanki. HDD'nin yaptığı sesten bahsetmiyorum bile. Ayrıca belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum; Laptop iyi bir soğutmaya sahip olmadığı için 850M %100 yük altında 90 dereceden düşmüyor ve ısındıkça frekans düşüşü oluyor. Belli bir ısınmadan sonra GTX850M oluyor sana GT840M. Fiyat Performanstan bahsedeceksek eğer 2000 TL 2.El piyasasında çok çok daha iyi bir laptop bulabilirsiniz. Sonuç olarak önermiyorum. Eksileri bütün artılarını götürüyor.

Not: X550JK'yı 2.El piyasasında 1500 TL'ye bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşünenlerden birisiyim. Isınma sorunu aşırı ya da rahatsız edecek seviyede değil. Zaten Asus o ısıyı sana iletmiyor. Ben ne olursa olsun altına soğutucu alıp 80 dereceye ulaşmamasını sağlayacağım. İyi kötü bir soğutucu alırsan sıcaklığı azaltırsın sadece. Kronik bir sorunu yok ısı ile ilgili. Malzeme de maliyet dolayısıyla kısılan bir şey. Yine de sana kalmış kalitesi.

İstersen bizim Asus X550JK XO012D İncelemesi konusuna gel. Kullanıcı yorumları hakkında bilgi alabilirsin. Ben de kullanıyorum bu notebook'u çok kaliteli. PC'den anlamayan kişilerin yorumuna kanma arkadaş. Şu anda SSD taktım cihaza sessiz ve hızlı 10 numara 5 yıldız. GTX850M f/p ürünü cihaz istiyorsan bu makineyı alacaksın.

x550JK ile yeni çıkan oyunların hepsini kasma olmadan ve altında soğutucu kullanarak sorunsuz kasmadan oynuyorum. Dota 2, GTA 5, Project Cars, Witcher 3 ve FIFA'yı kasmadan sorunsuz yüksek ayarlarda oynuyorum. Daha ne olsun ki. Ben şahsen öneriyorum. Ayrıca mat erkanının olması daha iyi çünkü yansıma olmuyor.

@ramazan622 4 gün kullandığın bir cihaz için böyle saçma sapan yorumlar yapman hoşuma gitmedi. Ben cihazı aylardır kullanıyorum fiyat aralığında alınabilecek en iyi cihaz bu. Yalan yanlış şeyler atıp tutma cihaz hakkında, dediklerinin bir tanesi tam anlamıyla gerçeği karşılamıyor klavyesinden gelen ses gayet az ve HDD bir iki hafta kullanımdan sonra hiç rahatsız etmiyor 90 derece diyorsun sana video çekerek gerçek ısı değerlerini gösterebilirim zaten GTX 850M %100 yük altındayken 75 dereceyi dahi görmüyor sen 90 dan bahsediyorsun belki senin o arkadaşın bilgisayarına önem vermeyen temiz tutmayan biri olabilir. Ayrıca ekran kalitesi yeterince güzel kullanan çok arkadaş var konuyu görürlerse gerekli cevabı vereceklerdir. Soğutmasına laf yapıyorsun daha ne diyeyim akşam akşam moralimi bozdun son olarak o "çok çok daha iyi" cihazın adresini ver bizde görelim ne kadar iyiymiş.

@KhalDrogo Merhaba, ya bir sorum olacak bende bu ürünü kullanıyorum fakat gta5 kasıp kasıp duruyor 4gb versiyonu var. Sizde neden kasma olmuyor bir şeyler mi eksik acaba benim bilgisayarda?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı