X550JK GTA 5 Performans Testi - GTX850M

PC oyuncularının son göz ağrı GTA 5'i X550JK'da test ettim. Genel olarak optimizasyonun iyi olduğunu söyleyebilirim. GTX850M ile Very High ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilmek mümkün. 35-70 FPS aralığında stabil sayılabilecek bir performans göz önüne seriliyor. Oyunu problemsiz bir şekilde oynamak için 4GB RAM eklemenizi tavsiye ediyorum. (Videoda görüldüğü üzere 6-7 GB RAM tüketiyor, tabii ki grafik ayarlarını düşürerek bu değer aşağı çekilebilir.)

X550JK Özellikleri; (Sonradan 8 GB RAM ve SSD eklemesi yapılmıştır.)

  • Model: Asus X550JK-XO012D
  • İşlemci / CPU: Intel Core İ5 4200H 2.8GHz TB: 3.4GHz
  • Ekran Kartı / GPU: Nvidia GTX850M - 2GB GDDR3
  • Bellek / RAM: 12GB DDR3 1600MHz CL11
  • Depolama / HDD: Samsung 840 EVO 120GB SSD
Diğer oyunlar için: ASUS X550JK Oyun Testleri

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Çok sağ olun, sorularıma cevap buldum sonunda, sadece bir tane kaldı; DVD'yi çıkardım HDD'yi, HDD'yi çıkardığım yere SSD'yi taktım, bu DVD-RW ne olacak? Harici kullanabiliyor muyum yoksa çıkarayım dursun mu? :)
DVD ROM için harici DVD kutuları var, onlardan alıp USB ile kullanabilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir
Bilgisayarın üzerinde gömülü 4 GB'lık RAM var, gömülü olan RAM muhtemelen 1.35 volt. 2. RAM için Kingston CL 11 1.5 Volt modelini alıp taksak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız?
Aradaki fark ne olur?
Veya siz hangisini önerirsiniz?
 
Birde Very High olan özellikleri High yapıp bir video çeker misin rica etsem? (texture ayarını da High yap). Bir konu var, GTX 850M ile GTX 750Ti teknik olarak birbirine çok benziyor. GTX 750Ti ortalama 52FPS aldığı görünüyor GTA 5'de, acaba teknik olarak benzeyen GTX 850M'de aynı değeri alabilir mi diye merak ediyorum.

GRX 850M Sistem GTA 5'i Hangi Ayarda Açar? | Technopat Sosyal
 
Nvidia Shadow Play ile çekildi.
 
Bende GTX850M, 120 GB Kingston mSATA SSD 8 GB Bellek var ama oyunda grafikler yüklenmiyor. Yollar olsun dağlar olsun, oyun gri bir dokuya bürünüyor. Acaba neden? Bende mi 4 GB RAM takayım?
 
Oyunda genel bir problem var, yeni güncellemeler ile düzeltilecek. @Radaloa
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı