X550JK ısınma sorunu

Ayhan karatas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 1 ay önce Asus X550JK-XO012D 4GB modelindeki bilgisayarı İstanbul bilişim'den satın aldım. Ancak oyun oynarken pc aşırı ısınıyor. Ayriyetten Laptop soğutmasıda aldım. Ama sıcaklıklara bir türlü çözüm bulamadım. Örneğin Battlefield 4 oynarken screen aldım resimde gördüğünüz gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    179 KB · Görüntüleme: 708
Bir sorun var gibi alalı ne kadar oldu ? bende aynı pc kullanıyorum işlemci oyun oynarken 58'i geçmiyor ekran kartıda 60'larda takılıyor soğutucusuz üstelik

Fabrika hatası olarak fan ters takılmış olabilir. Yani soğutacağına ısıtıyordur. Bir baktır derim. Benim bilgisayarımda 80 civarında geziniyordu sorun fanın ters takılı olmasıymış şuan düzgün çalışıyor.

bnde alıcam bu x5500jkyıda tereddütlerim var brz çünkü vatan gibi mağazalarda yok bakıp görmeden alırsam bi sorun olur diyede endişelerim var alırsam notebookadresi.comdan alacam alayım mı sizce

bnde alıcam bu x5500jkyıda tereddütlerim var brz çünkü vatan gibi mağazalarda yok bakıp görmeden alırsam bi sorun olur diyede endişelerim var alırsam notebookadresi.comdan alacam alayım mı sizce
Aynı senin şeylerini bende düşünüyordum ebrardan aldım kuzenim İstanbulda aradım araştır dedim aynı kuzenimin mahallesinde çıktı ebrar:vıy: Siparis verdim hafta sonuydu salı elime geçti. x550jk bu fiyata en iyisi abileri bile 3000 tl civarlarında aynı ekran kartını kullanıyor.

dostum autocad için ram mi yoksa ekran kartımı daha iyi işlev görür kararsız kaldım.Başkasına danış.

Ram önemli galiba tam bi bilgim yok ama ram taktırırsın 4gb 100 8gb 200 tl. 4+4 8gb da işini görür fazlasını harcıyamaz bir oyun veya program virus girerse 100 ü o zaman görürsün :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı