X550VC için Windows 8.1 vs 10

xdepthzera

Decapat
Merhabalar arkadaşlar. Forumda yeni sayılırım. Bilgisayarımın özellikler şu şekilde:

1566046984653.png

Ekran kartım da GT720M. Bilgisayarımı genelde oyun için kullanıyorum. Normalde 4 GB RAM'i vardı fakat RAM takviyesinde bulundum. Oynadığım oyunlar da genellikle CS:GO, LOL, PUBG, GTA gibi oyunlar. Asıl sorum bilgisayarıma format atacağım. Şu an Windows7 kullanıyorum ama sıkıldım gibi. Bilgisayarıma Windows 10 mu yoksa Windows 8 işletim sistemlerinden hangisini kurmamı önerirsiniz, neden? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O model benim ilk laptopumdu. Çok güzel bir model gerçekten. Forumda Windows 10 dışında diğer sistemlere destek yok ve sıcak da bakılmıyor. En son çıkan o olduğu için herkes Windows 10 1809 sürüm önerir. Ben 8.1 Build 9600 öneririm. Biraz daha hızlı olduğu için. Görmek istersen daha önce Windows sürümleri ile yaptığım SSD testlerine bakabilirsin. Çok da fark yok ama.

O model benim ilk laptopumdu. Çok güzel bir model gerçekten. Forumda Windows 10 dışında diğer sistemlere destek yok ve sıcak da bakılmıyor. En son çıkan o olduğu için herkes Windows 10 1809 sürüm önerir. Ben 8.1 Build 9600 öneririm. Biraz daha hızlı olduğu için. Görmek istersen daha önce Windows sürümleri ile yaptığım SSD testlerine bakabilirsin. Çok da fark yok ama.
Peki performans farkı çok olur mu ? Ayrıca Windows8'in o buldini kursam kendini en son sürüme güncellemeyecek mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı