X55C laptop bazı tuşları algılamıyor

405668

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar elimde X55C laptop bulunmakta. Bazı tuşları basmıyordu. Yeni klavye aldım, hala aynı tuşlar basmıyor. "X, T, Y, Ö, M" gibi tuşlar. Sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi ben de tıkandım burada. Fikirlerim bunlardı benim de. Yeniden başlattınız mı sürücüyü kurunca?

Evet hocam, yazılımsal bir sorundan şüpheliyim ya da soket te bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Geçen laptopu söktüm, temizledim ardından ne olduysa oldu, yarın hem termal macun yenileyeceğim hem de biraz bakınacağım.

Evet hocam, yazılımsal bir sorundan şüpheliyim ya da soket te bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Geçen laptopu söktüm, temizledim ardından ne olduysa oldu, yarın hem termal macun yenileyeceğim hem de biraz bakınacağım.
Klavye değiştirdiğinizde de sorun devam ettiğine göre yazılımsal problemdir büyük ihtimal. @246941

Klavye değiştirdiğinizde de sorun devam ettiğine göre yazılımsal problemdir büyük ihtimal. @246941
Hocam, bu konuda pek bilgim yok. Olsa yazardım zaten.

Yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız güvenli modda deneyebilirsiniz.

Bence taktığınız portta veya anakartta sorun var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı