Vallahi ben de tıkandım burada. Fikirlerim bunlardı benim de. Yeniden başlattınız mı sürücüyü kurunca?
Klavye değiştirdiğinizde de sorun devam ettiğine göre yazılımsal problemdir büyük ihtimal. @246941Evet hocam, yazılımsal bir sorundan şüpheliyim ya da soket te bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Geçen laptopu söktüm, temizledim ardından ne olduysa oldu, yarın hem termal macun yenileyeceğim hem de biraz bakınacağım.
Hocam, bu konuda pek bilgim yok. Olsa yazardım zaten.Klavye değiştirdiğinizde de sorun devam ettiğine göre yazılımsal problemdir büyük ihtimal. @246941
Banlandı veya süreli ceza yedi o. Kimse de konuşmuyor niye yediğine dair.@RPM hocam sizin bir bilginiz var mı?
Çok konuda görürdüm, yardımcı olurdu herkese, kötü olmuş.Banlandı veya süreli ceza yedi o. Kimse de konuşmuyor niye yediğine dair.
İstiyorsan ben yazayım.Banlandı veya süreli ceza yedi o. Kimse de konuşmuyor niye yediğine dair.
Çoğu harf var, "X,M,Ö,Ç,T," gibileri basmıyor.İstiyorsan ben yazayım.
Basmıyor derken başka harf mi yazıyor, yoksa hiç mi basmıyor?
Beğeni kasma olaylarından mı yedi?İstiyorsan ben yazayım.
Basmıyor derken başka harf mi yazıyor, yoksa hiç mi basmıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.