X570 Anakart Önerisi

Güç kaynağı problemini hala çözebilmiş değilim ilk aldığım 750 w olan corsair modelini geri verip üst modelini almıştım çizik geldi ürün kutu daha önce açılmış tekrar paketlenmiş şekilde onu da iade ettim qp bilişim e sonra itopya dan corsair rm 850 x beyaz modelini tekrar sipariş verdim o üründe kutusu daha önce açılmış tekrar paketlenmiş olarak geldi onu da iade ettim ama iade süreci çok uzadı bir haftada anca iade edebildim şimdi güç kaynağı arıyorum Asus rog thor 850 modelini ama stoklarda yok 1200 w olanı da gereksiz olduğunu düşünüyordum Asus un rog strix 750 w bir modeli daha çıktı ama Türkiye’ye hala gelmedi farklı altarnatif önerileriniz varsa lütfen yazın kasam corsair x680 modeli olduğu için kablaları güzel görünsün istiyorum o yüzden pek bir model bulamadım açıkcası

Ryzen 9 3900 işlemci aldım anakart seciminde tıkandım kaldım. İyı birsey olsun istiyorum sorunsuz çalışsın sistemi komple yeni kuruyorum. Herseyi aldım anakart kaldı. ASUS ROG STRIX X570 E GAMING modelini arıyorum ama stoklarda, yok başka alternatif ne olabilir? Yardımcı olun. ASUS secmemdeki en büyük neden şerden biri Wi-Fi olması ve 12+4 güç kapatisorlerine sahip olması. Diğer firmalarda bununla ilgili bir belirtme bile yok. ROG STRIX alt modellerinden yani TUF ve Prime serisinde bu güç bileşenleri 12+ 2 bu çok fazla onemlı bir bileşen midir? Mesela Prime Pro modeli alsam 3900 X'de yeterli gelecek midir? Oyun oynamayacağım bir sistem kurdum ekran kartım 2 GB GT 1030 ASUS modeli sadece Photoshop ve Lightroom ve davinci ile video edit yapacağım.
Diğer sistem bileşenlerim:
  • Ryzen 9 3900 X
  • Corsair 680X kasa beyaz
  • Corsair 750W MR beyaz Power
  • Corsair 2X16 32 GB 3200 MHz RAM
  • Samsung Evo 970 SSD
  • ASUS GT 1030 2 GB ekran kartı
reiz ramları 3600 mhz alaydın iyiydi ana kart bu yakışır ASUS ROG STRIX X570-E GAMING AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400M sonra m2 ssd 1tb XPG sx 8200

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı