X570 vs B450

Bütçe
1500
X570 almalısın. Tomahawk çok sağlam kart olsa da B450 serisinin Ryzen 4000 desteği almama ihtimali söz konusu. İşi garantiye alıp X570 çipset alman daha iyi olabilir. Tam bütçen ne kadar anakart için? Altta attığım kart cidden çok güzel bir kart. VRM ve fiyat dahil her konuda Tomahawk'a tokadı çakan bir kart.

X570'ler arasında da gayet sağlam. Üst seviye diyebiliriz.

EDİT: Bütçeyi 1500 TL olarak yeni fark ettim, kusura bakma. Alttaki kart indirimde. Bütçeyi yine biraz aşıyor ancak güzel bir kart.

Çok iyi bir kart ama bütçe 1.5K B550 beklemek daha mantıklı bence bu bütçe için. Sizce?

Çok iyi bir kart ama bütçe 1.5K B550 beklemek daha mantıklı bence bu bütçe için. Sizce?
Bütçeyi yeni fark ettim ve mesajı düzenledim. B550 beklemek de mantıklı olabilir. 16 Haziran'da çıkacakmış da ülkenin durumunu düşününce her geçen gün fiyatlar uçuyor.

Asus Prime X570-P modeli fiyatına göre gayet iyi bir anakart ve o bütçeye alınabiliyor.

Prime X570-P aşağısını almanızı önermem.

Arkadaşlar MSI MPG X570 GAMING Plus'ın bu söylediğiniz X570 anakartlarla çok farkı var mıdır?

MSI'ın alınabilinecek en düşük anakartı X570'de ACE'tir.(Fanboy mode ON) O da zaten aynı banttaki ürünleri tokatlıyor(Fanboy mode OFF)
Aceleniz yoksa B550 bekleyin derim.
Fanboy olmaya gerek yok fiyatına göre alınabilir bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…