ArdaStrix
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- RAM
- G.skill Trident Z5 5600MHZ CL36
Bu 3 anakarttan birisini alacağım. Kasam ASUS olduğu için anakartında ASUS olmasını istiyorum. Fakat ASUS anakartlarda 20 faz varken (VRM) MSI'da 21 faz var ve daha ucuz. O yüzden emin olamadım. 3 anakartında linkini bırakıyorum. Kullanacağım RAM 5600MHz CL36, OC yapabilir miyim? Çift kanal kullanacağım. Normalde ürünü geçenlerde satın alacaktım ama onun yerine SSD satın aldım.
m.n11.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.172,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!

MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg X670E Carbon Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 17.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!