X79 Sistem Toplanır mı?

Merhaba. Ben bayağıdır dusunuyorum Xeon E5-2620 X79 chipset anakart 2x4GB RAM ve anakarta M.2 yuvasi bile var, MOSFET'leri acayip kaliteli 1 TL anakarta yakin MOSFET'leri var avantaşi su hepsi anakart işlemci RAM vergiyle 724 TL buluyor ama Ryzen toplarsam bu fiyat 2 katina cikiyor ve ekran kartiyla PSU para kalmiyor. eksini artisini hesaplarsak hem ucuz hem guclu ama cipsetler eski anakartlardan sokulmus olabilir. Bozulunca magdur olabilirsin. Yuksek meblağ tamir ucretleri mesela ve upgrade olamamasi cabasi.
Ama 724 TL Ryzen 5 2600 anca alirsin o da Aliexpress'te ve gunumuzde Xeon'a acayip rabet gosteriliyor. Çünkü ucuz iskender parasina işlemci aliyorsunuz, saka gibi bir gun bugazini tutsan 6 Core 12 thretlik işlemci sahibi olabilime beni cok dusunduruyor. Anakarttan şupem var. Anakart sistemin en zayif halkasi cunku omru kisa ama işlemci 30 35 sene omru var rminde oksitleme olmadiği surece seni beni mezara gomer. Yorum yapin lutfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı