X99 Sistem Toplanır Mı?

Dragneel

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2015
Mesajlar
33
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık beş ay içerisinde sistem toplamayı düşünüyorum. Öncelikle on bin TL üstü bir sistem toplayacağım. X99 bir sistem mi toplamalıyım yoksa yeni çıkan platformlardan toplamak daha mı akıllıca olur ? İlgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

NOT: X99 sistem toplarsam İntel İ7-5960X ve yanına tek GTX 980Ti alıp yakın bir zaman sonrada SLİ yapmayı düşünüyorum.
 
Aslında hem gerekli hem gereksiz olur 2 saatlik bir videoyu i7 6700k veya 4790k 1 saatte render yapıyorsa örneğin 40 dakikaya düşürür ciddi bir fark olmaz siz 6700k veya 4790k alın ve artan parayla 2 tane 970 veya istediğiniz kartı alın çunkü aldığınız performans aynı olacaktır.
 
Sizi iyi anladım arkadaşlar lakin her halükarda okadar para harcıyacağım kişisel sebeplerden dolayı benim sizden öğrenmek istediğim x99 platformu hala kullanılabilir mi ? Birde arkadaşlar bir kaç yerde 4790K gibi işlemcilerin SLİ veya CF yapıldığında kartları tam olarak beslemediğini gördüm doğru mudur ?
 
Bende sizlere bunu sormak istiyorum 'BERWAR' adlı kullanıcıya teşekkür ederim. Söylediğim parayı her halükarda harcıyacağımdan dolayı X99 almak mantıklı mıdır diye sormak istemiştim ve cevabımı da buldum tekrar teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlara.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı