X99s Gaming 9 Ack BIOS Güncelleme Problemi

Cumxxi

Kilopat
Daha fazla  
Anakartımın BIOS'unu yakınlarımda başka pc olmadığından kurulum sonrasında güncellemek zorunda kaldım. Sonradan güncelleme yaptım yapmasına ancak usb 2.0'lar çalışmadı hatta biosta bile ne mause nede klavye'yi kullanabildim. En kötüsü ac wirelles artık sistemimde görünmüyor. Sanki böyle bir donanım yokmuş gibi.
Cmos reset yaptım olmadı. İkinci bios'a aldım olmadı. Hatta eski version bios yükledim yine olmadı. Usb ler tekrar çalışsada wirelles geri gelmedi. Windows 8.1 pro kullanıyorum. Windows'u da yeniden yükledim yinede çalıştıramadım. Anakatı servise göndermek sorundeğil ancak bağlantıları söküp tekrar takmak hakikatten gözümde büyüyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada recep baltaş'a da teşekkür ederim iki konuda bana cevap verip yardımcı oldu ancak cevap verme hakkım olmadığından teşekürlerimi bildirememiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakmayın engelli olduğum için bir süre cevap veremedim. Wirelles harici çalışmayan aygıt yok ancak ekran kartı sanki kendi performansını veremiyor. Gta 5 oynarken 60-90 arası fps ile oynarken sağa sola dönüşlerde müthiş kasıyor. bilmiyorum aralarında belki bir bağlantı olabilir. resimde versiyonlar hakkında bilgi mevcut.

Dosya Ekleri

• hdd.jpg
    hdd.jpg
    317,4 KB · Görüntüleme: 222
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı