XAMPP benzeri uygulama önerisi

533388

Hectopat
Makaleler
2
Şu an XAMPP kullanıyorum ama biraz eski geliyor arayüzü daha önce ampps kullandım. O iyiydi siz hangisini kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok gereksiz şeylere takılıyorsun. Oturup geliştirme yapmaya harcayacağın vakti şu gereksiz toollara harcıyorsun. Aapanel, Laragon, XAMPP hiç bir fark etmiyor. Günün sonunda sen bunları geliştirme sunucusu olarak kullanacaksın ve hiç bir önemi kalmayacak.

XAMPP arayüzü eskiymiş? Ee? Sanki her dakika XAMPP arayüzündesin? Server'ı başlatıyorum yüzüne bile bakmıyorum. Geliştirme yaparken hangisini kullandığın hiç önemli değil. Gün sonunda da zaten Windows server'a deploy etmeyeceğine göre sistemini, Windows diye takılmana gerek yok.

Çok gereksiz şeylere takılıyorsun. Oturup geliştirme yapmaya harcayacağın vakti şu gereksiz toollara harcıyorsun. Aapanel, laragon, XAMPP hiçbir fark etmiyor. Günün sonunda sen bunları geliştirme sunucusu olarak kullanacaksın ve hiçbir önemi kalmayacak.

XAMPP arayüzü eskiymiş? Ee? Sanki her dakika XAMPP arayüzündesin? Server'ı başlatıyorum yüzüne bile bakmıyorum. Geliştirme yaparken hangisini kullandığın hiç önemli değil. Gün sonunda da zaten Windows Server'a deploy etmeyeceğine göre sistemini, Windows diye takılmana gerek yok.

Hocam vallahi o kadar haklısınız ki. Serveri başlatınca yüzüne bile bakmıyorum ama işte insan takılınca takiliyor.

Çok gereksiz şeylere takılıyorsun. Oturup geliştirme yapmaya harcayacağın vakti şu gereksiz toollara harcıyorsun. Aapanel, Laragon, XAMPP hiç bir fark etmiyor. Günün sonunda sen bunları geliştirme sunucusu olarak kullanacaksın ve hiç bir önemi kalmayacak.

XAMPP arayüzü eskiymiş? Ee? Sanki her dakika XAMPP arayüzündesin? Server'ı başlatıyorum yüzüne bile bakmıyorum. Geliştirme yaparken hangisini kullandığın hiç önemli değil. Gün sonunda da zaten Windows server'a deploy etmeyeceğine göre sistemini, Windows diye takılmana gerek yok.
sana öneri sunmanı istemiş akıl ver dememiş konu başlığına odaklanın lütfen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı