Windows sürümü çinlilere özel.
Laragon.
Sadece Windows.bir de Linux desteği var mı?
Sadece Windows.
LAMP vs bakabilirsin, ayrıca sanırsam Laragon Lite Linux için indirilebiliyordu.Peki Linux için XAMPP dışında önerir misiniz? Yukarıdaki hocam aapanel demişti nasıl sizce?
Çok gereksiz şeylere takılıyorsun. Oturup geliştirme yapmaya harcayacağın vakti şu gereksiz toollara harcıyorsun. Aapanel, laragon, XAMPP hiçbir fark etmiyor. Günün sonunda sen bunları geliştirme sunucusu olarak kullanacaksın ve hiçbir önemi kalmayacak.
XAMPP arayüzü eskiymiş? Ee? Sanki her dakika XAMPP arayüzündesin? Server'ı başlatıyorum yüzüne bile bakmıyorum. Geliştirme yaparken hangisini kullandığın hiç önemli değil. Gün sonunda da zaten Windows Server'a deploy etmeyeceğine göre sistemini, Windows diye takılmana gerek yok.
sana öneri sunmanı istemiş akıl ver dememiş konu başlığına odaklanın lütfenÇok gereksiz şeylere takılıyorsun. Oturup geliştirme yapmaya harcayacağın vakti şu gereksiz toollara harcıyorsun. Aapanel, Laragon, XAMPP hiç bir fark etmiyor. Günün sonunda sen bunları geliştirme sunucusu olarak kullanacaksın ve hiç bir önemi kalmayacak.
XAMPP arayüzü eskiymiş? Ee? Sanki her dakika XAMPP arayüzündesin? Server'ı başlatıyorum yüzüne bile bakmıyorum. Geliştirme yaparken hangisini kullandığın hiç önemli değil. Gün sonunda da zaten Windows server'a deploy etmeyeceğine göre sistemini, Windows diye takılmana gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.