Xaser hazır sistem alınır mı?

Almak biraz daha uzun sürecek ama bakalım böyle olacak değil mi dediklerinle.

M.2 SSD niye onu sectin anormal pahalı 1TB Gen4 model 250TL ekliyorsun Kioxia okdr cıkma NZXT'nin kendi kasası cok kaliteli war Cry okdr kötü bir kasa değil arkadaş abartmis eski modelleri satilmiyor yeni versiyon olmalı bu BitFenix kötü değil eğer ki takıntın yoksa NZXT beyaz versiyonu tercih et üst ve alt kisama ARGB fan attin mi 10 numara durur NZXT kalitesi zaten ayri seviye bana sorarsan fana ekstra para verme oradan
Su tarz bir şey al. Ya da sıvı soğutucu tercih et.

Cooler Master Hyper 212 Pro RR-212S-25PZ-R1 120cm ARGB LED fanlı Intel/AM5 uyumlu işlemci soğutucu​

Kasa olarak akvaryum onu almayı düşünüyorum yoksa kendi kasası iyi mi?

Direk bunu da secebilirsin haberin olsun 2x16 GB RAM Gen4 SSD 240mm sıvi sogutucu kaliteli bir tane ASUS B650 anakartla geliyor. Ekran kartıda ASUS hem sıvı soğutucu parasından kurtuluyorsun. 68k bu geliyor 80k falan da 5070 Ti 16 GB geliyor bir tik daha kötü donanımla.

Son düzenleme:
M.2 SSD niye onu sectin anormal pahalı 1TB Gen4 model 250TL ekliyorsun Kioxia okdr cıkma NZXT'nin kendi kasası cok kaliteli war Cry okdr kötü bir kasa değil arkadaş abartmis eski modelleri satilmiyor yeni versiyon olmalı bu BitFenix kötü değil eğer ki takıntın yoksa NZXT beyaz versiyonu tercih et üst ve alt kisama ARGB fan attin mi 10 numara durur NZXT kalitesi zaten ayri seviye bana sorarsan fana ekstra para verme oradan.
Su tarz bir şey al. Ya da sıvı soğutucu tercih et.

Direk bunu da secebilirsin haberin olsun 2x16 GB RAM Gen4 SSD 240mm sıvi sogutucu kaliteli bir tane ASUS B650 anakartla geliyor. Ekran kartıda ASUS hem sıvı soğutucu parasından kurtuluyorsun. 68k bu geliyor 80k falan da 5070 Ti 16 GB geliyor bir tik daha kötü donanımla.

Bu attığın bayağı iyimiş kasa dış görünüşü bayağı kötü geldi bana.

Bu attığın bayağı iyimiş kasa dış görünüşü bayağı kötü geldi bana.

Kasa okdr kötü değil fotografa aldanma istersen 2.elde çok rahat takas edebileceğin bir kasa veya PSU'yu alıp kasayi satip istedigin kasaya gecebilecegin bir şey bir de videolara bak fotograftakinden cok daha iyi duruyor ve bu kasa eski hali degil yenilenmis hali V2 diye geciyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-17-13-34-08-431_com.gold.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-07-17-13-34-08-431_com.gold.android.youtube.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı