Xaser hazır sistem alınır mı?

2K çözünürlük için sistem toplanıyor Dual channel inanılmaz bir etkisi olmaz arkadaşın dediği gibi 1x16 bu sistem için daha iyi bir seçenek 50k ya sistem alıyorsun 2x8 RAM koyuyorlar şaka gibi.

Özellestirmeye bile koymamışlar fiyatlara baktim RAM'lerin 4K falan ekliyor ilginç cidden.

Bir de arkadaşım attığı 9070XT sistemi seç anakartı B650 r yap SSD'yi gen 4 sec bir de 700TL farkla RAM'lere bir şey yapamayiz maalesef 2x8 gereksiz olmus 1x16 GB olsa daha iyi olurdu.
Hocam dediklerini yaptım 32gb ram yaptım kendim fps değerleri baya iyi gösteriyor bunu almayı düşünüyorumda işlemci böyle iyi demi yükseltmeye gerek yok

Hocam dediklerini yaptım 32 GB RAM yaptım kendim FPS değerleri bayağı iyi gösteriyor bunu almayı düşünüyorum da işlemci böyle iyi değil mi yükseltmeye gerek yok.

Fiyat farkı az olsaydı R5 7600 derdimde çok fazla koymuşlar RAM'de aynı sekilde pahalı biraz onun dışı yeterli yükseltme yeterli kanka.

Kanka oyunlarda daha iyi performans verecekse işlemciyi 7600 seçeceğim eğer az fark verir dersen değiştirmeyeceğim. Yani 60k kadar alırım bütçem var.

Kasadan cok emin değilim onun dışı RAM'i değismelisin Venom sıkıntılı diyorlar 2 adet olunca 1 adet secersen 1500TL düşüyor onun disi SSD 1TB gen 4 zaten soğutucu ve kasa keyfine kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı