Xbox 360 alınır mı?

Yer
Gotham
Arkadaşlar selamlar. Konsol maceram kaldığı yerden devam ediyor. PS3 fiyatlarının pahalı olduğunu görünce, kendimi PS2'ye eskilere verdim. Ama o da çok eski geldi. Şimdi Xbox 360 buldum. Yanında 9 adet kutulu oyun ve sanırım arcade model bir konsol (dikdörtgen şeklindeydi). Ancak adam kolun pil yuvasının temassızlık yaptığını söyledi. 650 TL'den 575'e indirebildim. Sizce değer mi? Çok oyun oynamış birisi değilim, yazın oynamak için bir şeyler arıyorum diyebiliriz. Konsol kırık değil arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Xbox 360 için alınacak model S (Slim) modelidir. Son olarak e kasaları ürettiler. Arcade modellere bulaşmayın derim.

Hocam Xbox 360 için alınacak model S (Slim) modelidir. Son olarak e kasaları ürettiler. Arcade modellere bulaşmayın derim.

Fotoğrafını atayım.
9943116054578.jpg
Konsol böyle. Bu modelde problem yok diye biliyorum ben. En çok beyaz kasada vardı sanırım. Yanında Hitman: Absolution, Fable, Minecraft, Call of Duty: Advanced Warfare, FIFA 14, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts ve Madagascar 2 oyunları var.

Bu model güzel ama 500 liradan fazla verilmemesi gerekiyor. Oyun kütüphanesi bol istediğin kadar oynayabilirsin. Bende vardı zamanında sıkışıp satmıştım yoksa asla satmazdım. 500 den fazla verilmez ama 2 kollu ise 550 olabilir. Ben 6 7 yıl önce ikinci el 300 e almıştım

575'e indirebildim. Konsolların fiyatlarını yükselttiler ya birde. Bu fiyata bulabildiğime şükür ediyorum. Kolun pil yerinin temassızlık yapması çok büyük sorun oluşturur mu?

Kırık model bulup oyun indirerek oyun açlığınızı biraz olsun giderebilirsiniz bende konsol olarak ps4 pro vardı 1700 tl fırsat oldu a101den xb one s aldım böylelikle tanışmış oldum xb ile tavsiye ederim alınır bence

Kırık model bulup oyun indirerek oyun açlığınızı biraz olsun giderebilirsiniz bende konsol olarak ps4 pro vardı 1700 tl fırsat oldu a101den xb one s aldım böylelikle tanışmış oldum xb ile tavsiye ederim alınır bence

Kırık model yok ne yazık ki. Jtag 100 TL falandı sanırım.

Param tamamlanınca almayı düşünüyorum. JTAG bulunmuyormuş. Acaba almalı mıyım? Oyun bulmak sıkıntı olur mu?
Açıkcası JTAG'ın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ancak oyun içeriğine ve fiyatına baktığımız zaman bence alınabilir. JTAG tam olarak ne oluyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı