Xbox 360 almak mantıklı mıdır?

SirDeacon

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 360 almaya niyetim var PS3 falan istemiyorum. Direkt Xbox 360 serisinden kırdırılmamış alacağım neye dikkat etmeliyim? Sizce veya hangi modeli almalıyım aklımda Xbox 360s Slim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anladığım kadarıyla eski oyunları oynamak istiyorsunuz da Xbox 360'ı kırdırılmamış alırsanız CD'li oyunları bulmanız zor. Her yerde satılmıyor ve satılsa da 500 TL'ye satılır minimum.

Benim size tavsiyem en azından Series S alın. S'de Xbox 360 oyunları geriye dönük uyumlulukla oynanıyor ve oyunların fiyatı bedava. İndirimsiz halleri bile bazılarının 30 TL, indirimli halleri 10-20 TL. Hatta Xbox Original oyunları da mevcut 50-60 tane. Ve yeni nesil oyunları da oynarsınız, Game Pass alırsınız. Onda da Xbox 360 oyunları mevcut. Gears of War 2-3, Fable oyunları vesaire onlar da mevcut.

Bence bu dediğimi bir gözden geçirin ve düşünün. Çok daha mantıklı olur Xbox 360'dan. Ama kararınız kesinse benim söylediklerimi göz ardı edin.

Koleksiyon için alacağım hem seviyorum zaten eski olması pek sorun değil

Hocam anladığım kadarıyla eski oyunları oynamak istiyorsunuz da Xbox 360'ı kırdırılmamış alırsanız CD'li oyunları bulmanız zor. Her yerde satılmıyor ve satılsa da 500 TL'ye satılır minimum.

Benim size tavsiyem en azından Series S alın. S'de Xbox 360 oyunları geriye dönük uyumlulukla oynanıyor ve oyunların fiyatı bedava. İndirimsiz halleri bile bazılarının 30 TL, indirimli halleri 10-20 TL. Hatta Xbox original oyunlarını da mevcut 50-60 tane. Ve yeni nesil oyunları da oynarsınız, game Pass alırsınız. Onda da Xbox 360 oyunları mevcut. Gears of War 2-3, fable oyunları vesaire onlar da mevcut.

Bence bu dediğimi bir gözden geçirin ve düşünün. Çok daha mantıklı olur Xbox 360'dan. Ama kararınız kesinse benim söylediklerimi göz ardı edin.

Hocam ne yazık ki o kadar param yok zaten bir iştede çalışmadığımdan dolayı kendim toplayıp alacağım CD'ler pek dert değil iyi kötü toplarım.

Koleksiyonluk alınacaksa alınır. Bu cihazların oyunlarını bulmak artık çok zor. Yanında 3-5 oyun da veren tamir görmemiş bir cihaz alınabilir. Eski fat kasalarda red ring of death problemi vardı ama daha yeni slim kasalarda yoktu diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00