- Makaleler
- 30
Kırık Arcade modeli için nasıl hafıza takabilirim? USB taksam hafıza yerine geçer mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum hocam ama ben HDD için destek almak istedim.Hocam normalde korsana destek verilmiyor. Fakat bu cihaz piyasadan kalkalı çok oldu. USB ile hafıza arttırabilirsiniz. Bu konuda size @Furkan17TR hocam yardımcı olabilir.
Hocam marketten indireceğimiz oyunları USB belleğe indirebiliyormuyuz?Usb belleğe oyun atıp direk oradan oynayabilirsin hatta. Grafikleri falan daha iyi oluyor.
Bilmiyorum hocam ama ben HDD için destek almak istedim.
Hocam marketten indireceğimiz oyunları USB belleğe indirebiliyormuyuz?
Hdd nasıl takacağım bu modele?Onu hatırlamıyorum ben cd den yüklüyordum ama olabilir. Kaplamları falan yüklüyordu zaten sadece galiba. Kaliteli bir usb ise sorun olmuyordu.
Edit: hdd de bağlanıyor.
Hdd nasıl takacağım bu modele?
Arcade modelde yok hocam. YouTube da bulamadım. USB hdd yerine kullanabilirmiyim? Örneğin marketten oyun yüklesem USB ile olur mu?Sol tarafında galiba kapak var. Youtubeda videoları var.
Arcade modelde yok hocam. YouTube da bulamadım. USB hdd yerine kullanabilirmiyim? Örneğin marketten oyun yüklesem USB ile olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.