500 lira bütçeye One S mi, delirdiniz mi?Eğer ayakta kinect ile oyun oynamayacaksan almanın bir mantığı yok Xbox 360'a uygun pek oyunda yok açıkçası en düşük Xbox One S almanı öneririm bende Xbox One X var gayet memnunum bir sıkıntısıda yok.
500 lira bütçeye One S mi, delirdiniz mi?
Hayır onu demiyorum biriktirip de yazmıştımyani onu almak yerine biraz daha sabredip biriktirirse daha kullanışlı bir şey almak daha mantıklı bir de yanında Game Pass aldın mı tadından yenmez.
One s kullandım bazı İnternet ağlarında sorun çıkartabiliyor onun için alırken dikkat edilmeli.Hayır onu demiyorum biriktirip de yazmıştımyani onu almak yerine biraz daha sabredip biriktirirse daha kullanışlı bir şey almak daha mantıklı bir de yanında Game Pass aldın mı tadından yenmez.
One S kullandım bazı internet ağlarında sorun çıkartabiliyor onun için alırken dikkat edilmeli.
Benim internete bağlanmamaya başladı gittim başka yerde bağlanmayı denedim bağlandı sonunda delirip sattım.Ben de One S kullanmıştım fakat Ethernet kablosu ile kullanmıştım 2 sene hiçbir sorun olmadı. Sonra HDMI girişi bozuldu ekranı yansıtmıyordu köşeye kaldırdım Xbox One X aldım.
Benim internete bağlanmamaya başladı gittim başka yerde bağlanmayı denedim bağlandı sonunda delirip sattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.