[Xbox 360] Forza Horizon 2 Ücretsiz!

Oyuna girdiğim an direk Xbox Live bağlantısı kesiliyor ondan multiplayera giremiyorum.

Bende de Xbox Live bağlantısı kesiliyor oyun açılırken ancak sonra tekrar bağlanıyor. Eğer bağlanmıyorsa Xbox tuşuna basın açılan menüden Xbox Live bağlan seçeneğine basın.
@Ozinus28 hocam belki ek paketleri yüklemememiş olabilirsiniz bu oyunda güncellemeler ek paket ile yüklenmiş o yüzden bağlanamıyor olabilir. Online oynamak için aktif bir Xbox Live Gold üyeliğiniz olması lazım.

Bende de Xbox Live bağlantısı kesiliyor oyun açılırken ancak sonra tekrar bağlanıyor. Eğer bağlanmıyorsa Xbox tuşuna basın açılan menüden Xbox Live bağlan seçeneğine basın.
@Ozinus28 hocam belki ek paketleri yüklemememiş olabilirsiniz bu oyunda güncellemeler ek paket ile yüklenmiş o yüzden bağlanamıyor olabilir. Online oynamak için aktif bir Xbox Live Gold üyeliğiniz olması lazım.

Zaten sırf onun için Gold üyeliği aldım zaten. Paketleri yüklememiştim sağ olun.

Hocam Battlefield 3 indirdim sorunsuz çalışıyor. Meksika mağazasında Fear 3 ücretsizmiş onu da aldım şu an indirmekteyim.
Nereden aklınıza geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sırf onun için Gold üyeliği aldım zaten. Paketleri yüklememiştim sağ olun.

Nereden aklınıza geldi.

Hocam burada Forza'yı gördüm denedim olmadı. Artık hiçbir yerde satılmıyormuş. Sonra biraz Reddit'te dolaştım Battlefield 3 ve fear 3 hala ücretsiz olduğunu öğrendim. Linklerini de bırakıyorum incelersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dip not düşüyorum region locked olan oyunları indirken sıkıntı yaşarsınız %80'den sonra tekrar %0 olur. Denemek isterseniz deneyebilirsiniz küçük bir ihtimal oyun yüklenir. Bu oyunlar sadece o bölgeye özel örneğin Japon oyunları.

Hocam burada Forza'yı gördüm denedim olmadı. Artık hiçbir yerde satılmıyormuş. Sonra biraz Reddit'te dolaştım Battlefield 3 ve fear 3 hala ücretsiz olduğunu öğrendim. Linklerini de bırakıyorum incelersiniz.

Dip not düşüyorum region locked olan oyunları indirken sıkıntı yaşarsınız %80'den sonra tekrar %0 olur. Denemek isterseniz deneyebilirsiniz küçük bir ihtimal oyun yüklenir. Bu oyunlar sadece o bölgeye özel örneğin Japon oyunları.

WWE 2K17 devam ediyor mu?

Arkadaşlar almanız için önce yeni bir Microsoft hesabı açmanız gerekiyor. Açarken en önemli nokta hesabın bölgesini Cezayir seçmeniz. Hesap açtıktan sonra Xbox 360 üzerinden o hesapla oturum açın. Daha sonra Xbox live hesabı oluşturun. Xbox live hesabı açarken bölgeyi yeniden Cezayir seçin.
Daha sonra markette Forza Horizon 2'yi arayın. Ücretsiz Forza hazır!
Ayrıca Ukrayna hesabı açarak BF3'ü de ücretsiz alabilirsiniz.

Ücretsiz oyunlar Xbox One'da da çalışıyor olabilir denemedim sonuçta geriye uyumluluk var.

Eki Görüntüle 1192079

Çok sağ olun, çok işime yaradı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı