Xbox 360 gamepadi PC'ye bağlama

danvo

Hectopat
Daha fazla  
Ürünü bugün aldım pillerini taktım ve ortadaki tuşa bastım (Bluetooth zımbırtım var darkın) ortadaki şeyin etrafında tane tane çizik yanıp sönüp duruyor. Bluetooth cihaz ekleye girdiğimde gözükmüyor nasıl bağlayacağım?

Bluetooth xbox one s serisinde var. 360 serisinde kablosuz bilgisayara bağlayabilmen için özel aparatını edinmen lazım.

Ürünü bugün aldım pillerini taktım ve ortadaki tuşa bastım (Bluetooth zımbırtım var darkın) ortadaki şeyin etrafında tane tane çizik yanıp sönüp duruyor. Bluetooth cihaz ekleye girdiğimde gözükmüyor nasıl bağlayacağım?
Önce o "zımbırt"ıyı aygıt yöneticisinden bilgisayara tanıtmanız gerek. Sonra ilk onun üzerindeki tuşa kısa bir süre basılı tutun, ardından koldaki(bkz. resim) tuşa kısa bir süre basılı tutun.

IMG_2382.jpg
(Eşleştirme tuşu)

Önce o "zımbırt"ıyı Aygıt Yöneticisi'nden bilgisayara tanıtmanız gerek. Sonra ilk onun üzerindeki tuşa kısa bir süre basılı tutun, ardından koldaki(bkz. Resim) tuşa kısa bir süre basılı tutun.

Eki Görüntüle 1565786
(Eşleştirme tuşu)

Bu işlemi yaparken üsteki biri özel aparat demiş bende bunun üzerine biraz daha araştırdım ve özel aparat gerekiyormuş bu işlemi özel aparatsız (https://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-5-0-mini-dongle-usb-alici-dk-ac-btu50-p-HBV00000VCNBC) bu sağlayıcı ile yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı