Xbox 360 kolu PC'ye bağlama

Abiler selam.
Arkadastan Xbox kolu aldim ama sadece kol. Kablo ya da alici yok. Ben de bir tane Bluetooth adaptör var ama baglayamadim. İsik yanip sonuyor ama Windows bulamiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada bilge kalemmi neydi link atarim. Ben denemek ve alismak icin 1 saat falan oynadim tek sorun sag joystick.

link

Nefret ediyorum boyle iadelerle ugrasmaktan ya iadenin onaylanmasini bekle paranin yatmasini bekle yeni kolun gelmesini bekle. Cildıracağım.
Bende Trendyol'dan Bilge Kalem satıcısından almıştım. Satıcıda sadece ayıplı ürün mü var acaba? Değişim konusunda sıkıntı çıkartmadılar ama.

@GGHOST Aynı satıcı dün değişimi kabul etti, bugün kargolanacak. Bakalım yeni gamepadte de bu sorun olacak mı göreceğiz.

Son düzenleme:
Bende Trendyol'dan bilge kalem satıcısından almıştım. Satıcıda sadece ayıplı ürün mü var acaba? Değişim konusunda sıkıntı çıkartmadılar ama.

@GGHOST aynı satıcı dün değişimi kabul etti, bugün kargolanacak. Bakalım yeni gamepadte de bu sorun olacak mı göreceğiz.

Degisim secenegi cikmadi bende. Direk iade kodu olusturdum dun calistigim icin anca yarin verebilirim kargoya. MSI kolun fiyati artmazsa onu almayi dusunuyorum. Urunu begenmistim elime tam oturmustu ama sans iste.

Degisim secenegi cikmadi bende. Direk iade kodu olusturdum dun calistigim icin anca yarin verebilirim kargoya. MSI kolun fiyati artmazsa onu almayi dusunuyorum. Urunu begenmistim elime tam oturmustu ama sans iste.
Ben satıcıyla konuşup değişim talebi istedim, iade koduyla gönderdim oda değişim yaptı. Ürünü bende çok beğenmiştim, dediğiniz gibi şanssızlık. Yenisinde sorun çıkacak mı göreceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı