Xbox 360 kolu PC'ye bağlama

Abiler selam.
Arkadastan Xbox kolu aldim ama sadece kol. Kablo ya da alici yok. Ben de bir tane Bluetooth adaptör var ama baglayamadim. İsik yanip sonuyor ama Windows bulamiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta daha iyisi yok diyorsaniz aksama sipariş veririm artik:)kredi kartindan.

Abi ben bunu aldim ama lanet olsun sag analog takiliyor sol ustten birakinca ortaya dusuyor. Ama sag alttan birakinca orada kalıyor.

Size ayıplı ürün yollamışlar. İade edin ve yenisini isteyin.

İade edip Monster clucht alın. Böyle olacağı belliydi. Geçmiş olsun.

Clutch almasını pek önermiyorum. MSI GC20 V2 alacak bütçesi yoksa alabilir.

Sanırım son 2 aydır satılan tüm GXT 590 modelleri sorunlu. @Prism hocamızada benzer bir sorun başına geldi çünkü.

Ben kutuyu acarken bir ufak yirtildi acamadim kutuyu. Sorun olur o diye tahmin ediyorum.

Ufak yırtılması sorun yapmaz. Joystickleriniz sapıtıyor değil mi sizin kontrolcüde?

Sanırım son 2 aydır satılan tüm GXT 590 modelleri sorunlu. @Prism hocamızada benzer bir sorun başına geldi çünkü.

Ufak yırtılması sorun yapmaz. Joystickleriniz sapıtıyor değil mi sizin kontrolcüde?

Sag joystick tutukluk yapiyor diyeyim. Saga oynatiyorum sagda kalıyor ek olarak kontrolcu start vermedi 1 saate yakinda şarjda.

Sag joystick tutukluk yapiyor diyeyim. Saga oynatiyorum sagda kalıyor ek olarak kontrolcu start vermedi 1 saate yakinda şarjda.

Size direkt olarak sorunlu ürün yollamışlar gibi geldi. Yıllarca kullandığım bir model çünkü GXT 590. iade talebi oluşturun hocam.

En basitinden @Motionless IN White kullanıyor ve 1 tane bile sorun yaşamadı.

Size direkt olarak sorunlu ürün yollamışlar gibi geldi. Yıllarca kullandığım bir model çünkü GXT 590. iade talebi oluşturun hocam.

En basitinden @Motionless IN White kullanıyor ve 1 tane bile sorun yaşamadı.

Yapacak bir şey yok iade talebi olusturacağım dediginiz gibi :/ ne alacağımi dusunuyorum şu an Monster disinda :D

Yapacak bir şey yok iade talebi olusturacağım dediginiz gibi :/ ne alacağımi dusunuyorum şu an Monster disinda :D

MSI GC20 V2 alabilecek bütçeniz var mı?

Tutukluk sorunu bende de vardı ama sol analogta. Değişim yapacaklar. Ürünü hangi siteden ve satıcıdan satın aldınız acaba?

Hepsiburada bilge kalemmi neydi link atarim. Ben denemek ve alismak icin 1 saat falan oynadim tek sorun sag joystick.

link

Nefret ediyorum boyle iadelerle ugrasmaktan ya iadenin onaylanmasini bekle paranin yatmasini bekle yeni kolun gelmesini bekle. Cildıracağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı