Xbox 360 kolu ile %21.4 hata oranı

Sweashy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: A520M Pro
PSU:EVEREST Dusk Peak 600W
CPU: Ryzen 5 5500
GPU: RTX 4060 8 GB
RAM: 16 GB 3200 MHz
DEPOLAMA:512 GB M.2 SSD
MONİTÖR:Gamebooster 2717FF 165 Hz Benq 60 Hz
Selamlar,
Birkaç ay önce Xbox 360 kolu aldım tam emin değilim ancak Hepsiburada veya Trendyol'dan olması lazım. Ancak kollar hakkında pek bilgim olmadığı için Controller test yapmak aklıma gelmemişti çok sonradan geldi. Yaptığımda sonuçlar aşağıdaki gibiydi. Öyle hunharca joystickleri çevirme gibi bir durum olmadı. Muhtemelen ilk geldiğinden beri öyleydi diye düşünüyorum. Ve bazı tuşlar üstünden daha bir yıl bile geçmeden az basmaya başladı. Aldığımız üründe mi sorun vardı yoksa fark etmeden replika bir ürün mü aldık bunu da bilmiyorum ancak absürt derecede ucuz bir fiyatta da değildi. Ve artık yenisini alma vakti. Ama bu sefer aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Belki kargolamada sorun olmuştur, belki gerçekten replikadır, ya da belki gerçekten benim kullanımımla alakalıdır burasını bilemiyorum. Uzun lafın kısası şu an bizzat sipariş etmiş olup sağlıklı bir şekilde kullandığınız bir Xbox kolunun linkini rica edeceğim sizden. Modeli hiç fark etmez bilgisayarda kullanacağım zaten sadece kablosuz olsun yeter. Şimdiden teşekkürler.

1721069255251.png

Dosya Ekleri

• 1721069241846.png
    1721069241846.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 21
Yeni nesil bir Xbox gamepadi sorunsuz kullanabilirsiniz ve aldığınız gamepad ise büyük ihtimal replikadır, orijinal olsa bile 2 nesil öncesinin gamepadi sorun çıkarması normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı