Abiler selam.
Arkadastan Xbox kolu aldim ama sadece kol. Kablo ya da alici yok. Ben de bir tane Bluetooth adaptör var ama baglayamadim. İsik yanip sonuyor ama Windows bulamiyor.
Ben de vardı aynı sıkıntı. Gittim Bluetooth USB aldım. Miss gibi kusursuz çalıştı. Güncel versiyon Bluetooth USB alıyorsun. Kasaya takıyorsun, bağlanıyorsun. Sorunsuz.
Adaptörle bağlayabilir ben öyle kullanıyorum bazen? Maaş alınca yeni kol bakın. Series S öneririm en sağlam kol piyasada odur. Onun dışında monterın son çıkardığı kolda güzel.
PS dizilimi bir tek F710 üzerinde var denilebilir ülkemizde satılan kontrolcülerde ama onu da tavsiye etmiyorum. Bu tuş şekline alışılıyor ama merak etme. Bende çeşit çeşit kontrolcü vardı.
PS dizilimi bir tek F710 üzerinde var denilebilir ülkemizde satılan kontrolcülerde ama onu da tavsiye etmiyorum. Bu tuş şekline alışılıyor ama merak etme. Bende çeşit çeşit kontrolcü vardı.
Trust 22258 Gxt 590 Bosi Wireless Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Trust 22258 Gxt 590 Bosi Wireless Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.