Xbox 360 Kontrolcü PC'de Çalışır mı?

Aynen 130-150 civarı felan sanırım fiyatı. Ona da bi o kadar para verince xbox one kontrolcüsü almaya az bi miktar kalıyor oldu olacak direk onu alayım :D Bütçemi yetiremiyorum maalesef peki kablolu versiyonun kalitesi ne civardadır bilen var mıdır tavsiye edilir mi? Malzeme kalitesi ömrü windows 10 desteği vs...

Kırmızı kutulardan alıcı çıkıyor.
Xbox One kontrolcüsünü Bluetooth olarak bağlarsan titreşim kullanamıyorsun.
Sahibinden'den alıcılı Xbox 360 kontrolcüsü almanı tavsiye ederim.
Xbox One kontrolcüsünü de tam olarak kullanabilmek için alıcı ile bağlamak gerekiyor ve alıcı 300 lira civarı.

Çalışır, ben kullanıyorum. Ancak sana bir öneride bulunayım; ben kablosuz olarak aldım ve çok pişmanım, pil dayanmıyor, pil daha yarısına gelmeden eğer titreşim açıksa en ufak bir titreşimde bağlantıyı kesiyor. Duracell'den başka pil adam akıllı çalıştırmıyor. Resmen pil içici alet. Kablolu almanı öneriyorum ama "ben kablosuz almak istiyorum" dersen de ayrı olarak doldurulabilir batarya almanı öneriyorum, yoksa bütçene ağır darbe vurabilir. Titreşim kapalı yine de keyif verir, oynarım diyorsan da pil bayağı uzun süre idare ediyor.

Kardeşim ben Xbox 360 kullanıyorum ve PC'de PES 21 aldım. Xbox kollarım da pil ile çalışıyor, PC'ye nasıl baglayacagım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı