Xbox 360 üzerinden Red Dead Redemption oynanılır mı?

cemo10x

Femtopat
Katılım
2 Temmuz 2023
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Red Dead Redemption oynamak istiyorum fakat benim zaten PlayStation'um var. Bu yüzden fiyatı çok yüksek olmayan bir Xbox almaya karar verdim. Baktıktan sonra Xbox 360 almaya karar verdim. Ve biliyordum ki Red Dead Redemption PS3 ve Xbox 360'a çıkmıştı. Oyunun fiyatına baktım 64 TL'ydi fakat oynatılabilir kısmında Xbox series s|x ve Xbox One yazıyordu. Yani Xbox 360 oyunu aciyor mu bilmemeye başladım. Acaba açıyor mu? Sizlere sormak istedim. Bir de almayı istediğim Xbox modeli bu: Microsoft Xbox 360 Oyun Konsolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 yöntem var hocam. RDR1'i ya JTAG ile indireceksiniz ya da CD ile. CD'si çok az vardır piyasa artık 360'ın. O yüzden RDR1'i ancak JTAG ile indirip oynayabilirsiniz. Bir de PS4'ünüz falan mı var yoksa PS3 mü? PS3 ise masrafa gerek yok. PS4 ise zaten RDR2 oynayın. Xbox 360 için 1500-2000 fiyatlara Sahibinden'de var fakat Trendyol'dan tabii ki de daha mantıklı olacaktır.
Jtag nedir hocam ?Ps4'üm var ama zaten pcden rdr2'yi oynadım birde sizin dediğiniz gibi 2. El almak daha mantıklı olacaktır
 
JTAG nedir hocam? PS4'üm var ama zaten PC'den RDR2'yi oynadım bir de sizin dediğiniz gibi 2. El almak daha mantıklı olacaktır

Hocam JTAG denilen şey dümdüz Jailbreak. Yani konsolu kırarak indiremeyeceğiniz oyunları veya paralı oyunları bedavaya indirme denilebilir. PS3, 360, 3DS, VITA'ya falan çok yapılır bu iş. Çoğu sahibindendeki konsollar JTAG'li zaten. Fakat RDR2 oynamışsanız gidip emulatörle kaldırır bence cihazınız RDR1'i.
 
Hocam JTAG denilen şey dümdüz Jailbreak. Yani konsolu kırarak indiremeyeceğiniz oyunları veya paralı oyunları bedavaya indirme denilebilir. PS3, 360, 3DS, vıta'ya falan çok yapılır bu iş. Çoğu sahibindendeki konsollar JTAG'li zaten. Fakat RDR2 oynamışsanız gidip emulatörle kaldırır bence cihazınız RDR1'i.

Hocam emülatörler hala stabil değil Xbox 360 veya PS3 alması daha iyi olur.
 
Elinizde ki PS hangi modeli? 3 ise RDR kurabilirsiniz aynı şekil sadece Xbox 360'a göre daha düşük kare hızı ve görüntü kalitesiyle karşılaşacaksınız. Eğer PS4 ise RDR1 oynayamazsınız ama RDR2 oynayabilirsiniz. İlle de ben ilk RDR'yi oynayacağım derseniz alınabilir. Piyasa da satılan Xbox 360'ların neredeyse hepsi JTAG işlemi gördüğü için kırılmış oluyor. Yani RDR oynamak için internetten ISO dosyasını indirip flaşa atıp oradan da konsola atmanız gerekiyor.

Xbox 360 alacaksanız ikinci ele de bakın derim. İlk çıkan Fat kasasından uzak durun, 3K hatası görülüyor bu modellerde. Elite Jasper veya direkt Slim modeline bakın. Attığınız model de iyidir Trendyol'da ki. Son çıkan en güncel revizyonu Xbox 360'ın ki 3K hatası yaşanmıyor bu modellerde.
PS4 var birde benim almak istediğim konsol kırılmamış ,jail fln görülmemiş birde ben beyaz kasalar 3k hatası görmüş diye biliyordum.
 
PS4 var bir de benim almak istediğim konsol kırılmamış, jail falan görülmemiş bir de ben beyaz kasalar 3K hatası görmüş diye biliyordum.

Beyaz kasalara yönelmeyin size tavsiyem PS4 kırılmışsa PS3 oyunlarının bazıları oynanabiliyordu galiba onu deneyebilirsiniz.

30 FPS değil de 60 FPS'de oynamak için ben 2-3 bin vermem :D.

PC'de 15 FPS ve buglarla beraber ama konsolda 30 FPS sabit.
 
Hocam JTAG denilen şey dümdüz Jailbreak. Yani konsolu kırarak indiremeyeceğiniz oyunları veya paralı oyunları bedavaya indirme denilebilir. PS3, 360, 3DS, VITA'ya falan çok yapılır bu iş. Çoğu sahibindendeki konsollar JTAG'li zaten. Fakat RDR2 oynamışsanız gidip emulatörle kaldırır bence cihazınız RDR1'i.
Emülatörde nasıl oynayabilirim ?
 
Beyaz kasalara yönelmeyin size tavsiyem PS4 kırılmışsa PS3 oyunlarının bazıları oynanabiliyordu galiba onu deneyebilirsiniz.
PS3'ün lanet Cell mimarisinden ötürü PS4'de çok çok az oyun oynanabiliyor onlar da PS4 için tekrar portlayan geliştiriciler sayesinde oyunu. Rockstar ise böyle bir şey yapmadığı için GTA 4 olsun RDR olsun birçok kült oyun oynanamıyor güncel konsollarda. Cell mimarisinin dediğim gibi lanet bir şey olmasından ötürü geliştiriciler yanaşmıyorlar geriye uyumluluğa falan. Çünkü işin içinden çıkılamıyor. RDR'yi maalesef PS4 ve 5'de oynayamaz bu yüzden.
Emülatörde nasıl oynayabilirim ?
Xenia adında bir emülatör var. Xbox 360 emülatörü oluyor kendisi. Onun sayesinde oynayabilirsiniz. Şöyle bir rehber var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adım adım ilerlerseniz rehbere göre stabil bir performans elde edebilirsiniz. Yakında bir rehber hazırlanabilir aslında burada bu konu hakkında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı