Xbox 360 vs F710

jestor

Hectopat
Yer
İzmir / Türkiye
Daha fazla  
Çok arada kaldım. Mağazada F710 ellemiştim, gayet güzeldi. Xbox 360 şu ana kadar herhangi bir mağazada karşılaşmadım. Windows 10 kullanıyorum ve oyunlarda hangisinin daha çok desteği var ve hangisi daha ergonomik? ETS 2, pes, FIFA, GTA V'e daha birçok oyunlarda 100% destek istiyorum, herhangi bir uyuşmamazlık, sorun, hata vb. şeyler istemiyorum. Hangisi daha az terletiyor? İkisinde de arkadaki hassasiyetli tuşlar var değil mi? Mesela ETS 2'de 50% gaz basmak gibi. İkisinde de titreşim motorları var mı? Ve her oyunda destekli mi? Hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
Xbox 360 kolu çogu oyun kolu destekliyen oyunda çalışıyor diye biliyorum F710u bilmiyorum.
Yani şöyle deyim bende ucuz bir konsol var X360ce emulatorü ile konsolu Xbox 360a benzetiyorum yazılımını öylece tüm oyunları hiç sıkıntısız oynayabiliyorum ama sana hangisi daha iyi gelirse onu al derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı